(video) New York 2019: Premieră mondială – Noul Mercedes-Benz EQC Edition 1886

O mașină specială pentru un moment special: o ediție limitată specială marchează zorii companiei Mercedes-Benz într-o nouă eră a mobilității electrice. EQC Edition 1886 va fi o ediţie de start care va marca startul curând al vânzărilor primului SUV electric al brandului.

Modelul combină o gamă largă de bonusuri opționale cu servicii prietenoase clienților, toate legate de mobilitatea electrică. Premiera sa a avut loc la Salonul Auto Internaţional de la New York.

Elemente atent coordonate pe exterior și interior sunt printre dotările opționale pe care EQC Edition 1886 le are standard. Grila de radiator cu un panou negru şi cu lame tăiate, finisate la fel într-un negru lucios, asigură un caracter deosebit de exclusivist. Chiar şi culoarea pentru caroserie este unică pentru acest SUV – metallic high-tech silver.

Alte caracteristici individuale includ insigne negre lucioase cu inscripții speciale EQC Edition 1886 pe aripi şi un set de jante din aliaj uşor, care măsoară 20 de inci şi conţin câte 10 spiţe, finisate într-un negru lucios cu elemente decorative de culoare albă.

Trăsăturile exclusive continuă în interior, de exemplu, cu noile modele de scaun cu tapițerie ARTICO aplicată manual, în combinaţie cu microfibră DINAMICA, în combinaţia de culori indigo blue şi black. O inscripție specială EQC Edition 1886 este brodată pe spătarele scaunelor.

Acelaşi an, în care Karl Benz a primit o patentă pentru prima mașină din lume cu un motor cu combustie internă – Benz Patent-Motorwagen, poate fi găsit ca o insignă pe consola centrală. Nivelul de atenţie la detalii mai este redat de elementele decorative în culoare silver matrix sau covoraşele cu inscripţie EQC brodată.

Vezi primul nostru contact cu modelul: PARIS 2018: Primele impresii despre noul Mercedes-Benz GLE, B-Class şi EQC – Reportaj Video AutoBlog.MD

EQC Edition 1886 are, de asemenea, sisteme de asistență de conducere remarcabile pentru cel mai înalt nivel de siguranță și confort. Printre altele, sistemul audio surround Burmester va oferi un sunet remarcabil și arată pe deplin potențialul său în interiorul extrem de liniștit al lui EQC. Pachetul ENERGIZING este, de asemenea, la bord. Sistemul de control al confortului de la bord combină diferite sisteme ale electromobilului, creând astfel un mediu optim pentru o stare de spirit calmă, de la iluminarea ambientală şi până la ionizarea aerului pentru a menține utilizatorul în stare proaspătă și vitalizată.

Mai mult, un ENERGIZING COACH folosește date din autovehicul și împrejurimi pentru a recomanda unul dintre programele ENERGIZING care se potrivește situației și stării individuale. Aspecte precum situația traficului, vremea și durata călătoriei, de exemplu, sunt incluse în evaluare. În plus, pot fi utilizate și date care furnizează informații privind bunăstarea curentă a conducătorului auto. Acest lucru este posibil prin colaborarea cu dispozitivele smart de la Garmin (gen ceasuri inteligente sau trackere de fitness care monitorizează unele informaţii despre fizicul omului).

Printre unele dotări opţionale se pot număra scaune faţă reglabile electric şi cu funcţie de memorie. La partea tehnică a maşinii electrice nu s-a intervenit.

Cu o gamă extinsă de pachete de servicii standard, EQC Edition 1886 acoperă cele mai importante nevoi ale clienților și asigură utilizarea pe termen lung a vehiculelor fără griji. Acestea includ pachetele de servicii: “Maintenance Service”, “Pick-up & Delivery Service” şi “Vehicle Warranty Extension” (ultimul poate varia în funcţie de piaţă).

Primul, serviciul de întreținere, cuprinde toate lucrările de întreținere necesare pentru o perioadă de până la șase ani sau un kilometraj de 150.000 kilometri. Se acordă o atenție deosebită verificării componentelor relevante pentru siguranță și verificării funcționalității componentelor electrice. Utilizarea pieselor originale Mercedes-Benz și a instrumentelor speciale asigură o experiență de conducere uşoară și fiabilă.

Combinat cu primul serviciu este “Pick-up & Delivery Service”, prin care se fac vizite planificate la service într-un mod cât mai convenabil posibil. EQC Edition 1886 preluat de către un angajat oficial al dealerului pentru lucrări de întreținere pe o perioadă de șase ani (sau de până la șase ori) și va fi returnat, de asemenea, la cererea clientului. Acest serviciu este disponibil de la casa clientului, de la birou sau de la orice alt loc pe o rază definită în jurul unui service Mercedes-Benz autorizat.

Pachetul de servicii care are menirea de a prelungi durata de garanţie a maşinii, protejează proprietarul vehiculului împotriva costurilor de reparaţie neașteptate, dincolo de garanția standard Mercedes-Benz de până la şase ani pentru un vehicul nou. Garanția extinsă a vehiculului este o îmbunătățire optimă a certificatului standard pentru bateria de înaltă tensiune, care acoperă o perioadă de opt ani sau un kilometraj de 160.000 kilometri. Acesta garantează o funcționare corectă a bateriei de înaltă tensiune și acoperă, de asemenea, o pierdere semnificativă a capacității.

Important este de menţionat că toate cele trei pachete de servicii sunt legate de vehicul pentru o perioadă de șase ani și sunt transferate către proprietarii următori în cazul în care vehiculul este vândut. Acest lucru contribuie în plus la păstrarea valorii maşinii.

La fel ca fiecare EQC, noul EQC Edition 1886 are un încărcător de bord răcit cu apă (OBC) cu o putere de 7.4 kW și este, prin urmare, gata de a stoca energia în baterie cu curent alternativ (AC) la domiciliu și la stațiile de încărcare publice. Încărcarea la un Mercedes-Benz Wallbox este de până la trei ori mai rapidă decât la o priză casnică. Mai rapidă este chiar încărcarea DC, care este standard pentru EQC, având şi un port de încărcare specific, în dependenţă de piaţă. În funcție de SoC (starea de încărcare), EQC poate fi încărcat cu o putere maximă de până la 110 kW la o stație de încărcare corespunzătoare.

Servicii speciale de la distanță și de navigație sunt de asemenea disponibile pentru EQC Edition 1886, așa cum este serviciul digital Mercedes me Charge, care oferă acces la o serie de stații de încărcare publice. Conducătorii EQC Edition 1886 beneficiază, de asemenea, de un acces cu discount la rețeaua europeană de staţii de încărcare rapidă IONITY.

Noul EQC Edition 1886 va putea fi comandat în curând în Germania și pe alte pieţe din Europa. Preţul de start al maşinii nu a fost anunţat deocamdată, însă unul estimativ este de minim 70.000 de euro.

Vezi şi: (video) Mercedes-Benz arată un crash test cu noul EQC şi dezvăluie măsurile care s-au luat pentru a-l face sigur

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/