(video) New York 2019: Premieră mondială – Noul Porsche 911 Speedster cu Heritage Design Package

După ce ieri Porsche a anunţat premiera unei noi generaţii 911 Speedster, la Salonul Auto de la New York a mai avut loc un debut. Compania germană a prezentat aceeaşi maşină, dar cu un Heritage Design Package opţional.

Dezvoltat de către divizia Porsche Exclusive Manufaktur, folosind cele mai înalte niveluri de măiestrie, acest pachet estetic face referire la rădăcinile Porsche cu numeroase elemente de design în stil clasic.

Disponibil exclusiv în combinație cu vopseaua GT Silver Metallic, ca un tribut adus zilelor de aur din motorsport, bara de protecție față și o parte a aripilor frontale sunt vopsite pentru contrast în alb. Grafica “gumball” în stil alb de pe capotă și uși a fost inspirată de la modele istorice Porsche 356, ale căror proprietari le decorau individual pentru a participa astfel în curse. Aceste zone pot fi echipate cu numere de start individuale prin intermediul Porsche Tequipment sau clientul poate comanda vehiculul fără aceste autocolante, dacă se dorește.

Istoricele autocolante “Porsche” de-a lungul părților laterale ale mașinii completează aspectul exterior clasic inspirat al vehiculului, precum și emblema istorică Porsche de pe capacul compartimentului pentru bagaje din față.

Roțile cu element central de blocare de 20 de inci sunt vopsite aici în culoarea Platinum Satin și pot fi comandate și în Silver. Ca și capacul compartimentului pentru bagaje din față, acestea sunt, de asemenea, decorate cu o emblemă Porsche istorică.

Etrierele standard ale mecanismelor de frânare carbo-ceramice sunt vopsite în negru, în timp ce inscripția “Porsche” de pe ele este de culoare albă pentru a se potrivi cu aspectul clasic al pachetului. Alte inscripţii “Speedster” care există pe caroserie sunt finisate într-o culoare aurie.

Interiorul noului 911 Speedster cu Heritage Design Package are un aspect clasic distinct, fiind tapiţat cu piele în două tonuri: Black şi Cognac. Scaunele standard Full Bucket Seats sunt tapitate cu piele Cognac și decorate cu o emblemă Porsche istorică care este scoasă în relief pe tetiere. Spătarele scaunelor, precum și suprafeţele decorative sunt vopsite în culoarea exterioară a mașinii – GT Silver Metallic.

Culoarea Cognac a fost, de asemenea, alegerea pentru marcajul de la ora 12 de pe volan, precum şi pentru pielea ce acoperă cotiera centrală, cu inscripţia “Porsche Exclusive Manufaktur”. Alte embleme “Speedster”, precum și o placă pentru reprezentarea ediției limitate, situată între scaunele, sunt finisate într-o culoare aurie şi evidențiază în continuare caracteristicile Heritage Design Package.

Exclusiv pentru proprietari, Porsche Design a creat un alt Chronograph 911 Speedster Heritage Design, cu o carcasă din titan, elemente din fibră de carbon şi piele Cognac cu cusături.

Amintim că acest automobil va exista în doar 1.948 de exemplare şi are în SUA un preţ de start de 275.750 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/