Video News: Noul BMW Seria 7 facelift – primele impresii AutoBlog.MD

BMW Seria 7, cel mai scump sedan din gama mărcii, a beneficiat de un facelift consistent, iar pentru unii rezultatul este similar cu cel oferit de o maşină absolut nouă. Totuşi, există careva modificări care scot automobilul de lux în evidenţă şi printre ele se numără: grila radiatorului, farurile subţiate, stopurile modificate, capota, barele de protecţie şi altele.

BMW Seria 7 facelift rămâne a fi o maşină destul de uşoară printre concurenţi, asta deoarece continuă să folosească pe larg fibră de carbon în structură. De asemenea, este disponibilă cu o gamă largă de motoare, de la un volum de 3.0 litri cu şase cilindri în linie până la o unitate V12 de 6.6 litri, toate adaptate ultimelor norme de poluare. Mai mult, există şi un model plug-in hybrid foarte interesant.

În habitaclu BMW nu a schimbat prea multe şi nici nu a preluat totul de pe noile X5 sau X7, cum ar fi noul bord. Seria 7 are doar un nou panou de bord digital, un volan optimizat, un nou sistem multimedia, noi tipuri de tapiţerie şi noi opţiuni care sporesc confortul. Noua generaţie a modelului a început deja să fie dezvoltată şi deja peste câţiva ani, care vor trece foarte rapid, vom vedea cum va evolua.

Iată tot ce trebuie să cunoşti despre maşină: (video) Premieră mondială: BMW Seria 7 facelift

Iată cum arată maşina: standard, cu pachet exterior design Pure Excellence, cu pachet exterior M Sport şi modelul M760Li xDrive.

Iată cum arată Seria 7 facelift în mai multe detalii cu pachet exterior design Pure Excellence, cu pachet exterior M Sport şi modelul M760Li xDrive:

Iată şi catalogul oficial al modelului, în limba germană deocamdată, care arată toate opţiunile, modelele de tapiţerie şi jante, dar şi preţurile acestora în Germania: (dacă nu apare imediat, actualizează pagina)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/