(video) No comment: Duel cu maşini între două şoferiţe pe o stradă din Kazahstan

Distribuie:
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Duel cu maşini între două şoferiţe în capitala Kazahstanului. După un conflict verbal şi câteva îmbrânceli de natură fizică, cele două femei au hotărât să vadă care şi a cui maşină împinge mai tare. Într-un minut s-au despărţit …

Clipul a fost publicat acum câteva zile pe Youtube şi deja a acumulat aproximativ două milioane de vizualizări.

https://youtu.be/lGaH5daJlE0


Distribuie:
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Articole relaționate

9 Responses

 1. Noapte buna!!! spune:

  Asta de la PROTV:
  Presedinta Consiliului de administratie al Moldasig, RETINUTA intr-un dosar de spalare de bani

  Avind in vedere ca asigurarile auto au directa legatura cu piata auto de masini si cu soferi cred ca e o tema care trebuie disutata.

  Eu personal am ramas socat si nemultumit de activitatea acestei companii de asigurartiu. De cind zic sa ma duc sa scriu o plingere si o voi face in curind.

  Cind imi aduc aminte ca pentru o piesa de 90 de lei care trebuia schimbata mo purtat pe drumuri de vreo 400 de lei benzina ca pina la urma oricum so repare in boxele lor negre si pina la urma in loc sa beneficiez de o reparatie la dealer oficial am fost trimis intr-o gaura de unde masina luata noua pe leazing ceva ani in urma a ineput sa scirtie si sa bata un fier ceva inauntru. ESTE ASA NUMITA CHESTIE DE DEFECTE ASCUNSE CARE CLAR CA NUMAI DELAERUL LE POATE GASI DA DACA DE REMONT SO APUCAT MOLDASIG CU BOXELE EI de pe la marginea orasului totul e clar.

 2. Ion spune:

  Daca s-ar apuca serios sar intelege de unde au aparut bani negri si de ce ei trebuie de spalat. Hai inainte o investigatie serioasa ca sunt sigur ca nu eu sunt singurul nemultumit de MoldaSIG. DA EI TE IMPUN SA ISCALESTI TOT FELUL DE PORCARII DE DOCUMENTE CA ESTI MULTUMIT SI TOT ASA. Ca in anii 90 intelegi ca nu ai ce face!

  DA AICI BINGO!!!
  MA BUCUR CA LE-AU TRASO LA MOLDASIG!
  O sa aprind niste luminari pentru cei care ii vor trage in teapa pe dinsii.

  Sunt sigur ca o gramda de alti clienti au suferit de pe Moldasig.

  CLAR CA NICI O COMPANIE DE ASIGURARE NU STRALUCESTE IN MOLDOVA da in privinta ei am un negativ enorm.

  Da la mine si azi masina care nu scotea un sunet scirtie si bate un fier inauntru si imi dau seama ca voi pune din banii meu.

  Ii voi pomeni in veci pina vor falimenta total si voi bea o sampanie pentru micul meu moft.

 3. Vasea spune:

  Blestemul si el se materializeaza. Ha ha ha
  Cred ca baetii o implut paharul.

 4. Ina spune:

  Pacat ca siturile de tematica auto ne prezinta bolizi si se uita prin ochelari roz nevazind ceea ce intradevar e legat de piata auto.

 5. Ghenadie spune:

  Asa la noi e cu jurnalistii care se fac orbi din nascare.

 6. Ghenadie spune:

  Trebuie mai multi blogeri care stau cu picioarele pe pamint.

 7. Ghenadie spune:

  Mii in cot de compania asta si de altele!!! UNA E CERT ASIGURAREA AUTO IN MOLDOVA NU LUCREAZA!!! Pacat ca nici un site de profil auto nu atrage atentie la asta problema de care sufera orice sofer. PAI DA DE OCHII LUMII SE SCRIE UN ARTICOL DAR CE SA REZOLVAT? macar nu se stie de unde vine problema. PAI CLAR CA DE LA SARACIE DAR ORICUM CUMPERI SI O DACIE NOUA CARE DUPA CITEVA ACCIDENTE UNDE ALTCINEVA E VINOVAT TE FACI CU O MASINA DE MINA A TREIA. Trebuie trasnite asa companii ca aduc mai multe daune decit folos intregii societati. Si lista lor la sigur e lunga. As crede 99% din cele existente.

 8. Vasea spune:

  Daca critici si arati minusurile si golurile nimeni pe situl tau no sa cumpere reclama. Asta e capitalizm ce vrei? Banii is la putere.

 9. Ira spune:

  Incerca un Casco si fii atent la contract. Citeodata asta ajuta.