(video) No comment: Un american a demonstrat ce poate face beţia la volan

Şoferul unui pick-up Ford de culoare roşie a provocat un adevărat dezastru pe o autostradă din statul american Wisconsin. Fiind în stare de ebrietate avansată, acesta a urcat inconştient cu jumătate de maşină pe un parapet de beton care despărţea cele două sensuri de circulaţie.

Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile video care au devenit virale pe internet se poate vedea cum maşina continuă să se deplaseze cu viteză, chiar dacă stătea cu două dintre roţi în aer.

Totodată, pentru că stâlpii de iluminare a drumului erau montaţi în acest parapet, şoferul a doborât doi dintre ei ca pe nişte popice de bowling, câzând şi avariind câteva automobile din trafic.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Şoferul a fost reţinut de poliţie şi riscă o amendă usturătoare sau o suspendare a dreptului de a conduce pentru câţiva ani.

Vezi şi: (video) Cum în Marea Britanie se dau amenzi pentru condusul în stare de ebrietate. Una a stabilit un nou record

Vezi şi: (video) Accident în capitală. O şoferiţă a intrat agresiv într-o maşină şi a fugit de la faţa locului

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/