(video) Noua generaţie Toyota Highlander se prezintă peste câteva zile la New York

Compania Toyota a arătat un teaser video despre a patra generaţie Highlander cu ajutorul unei instalaţii tridimensionale. Iluzia 3D, care arată forma din profil a SUV-ului, constă din 200 elemente separate care au fost atârnate de mai multe fire din nailon.

Debutul public al modelului Toyota va avea loc exact peste o săptămână în cadrul Salonului Auto Internaţional de la New York.

Ni se spune că tot acest obiect de artă a fost realizat de artistul Michael Murphy. Instalația valorifică noile elemente de design sculptate, care vor face ca Highlander să iasă în evidenţă pe piață. Aceasta va apărea, de asemenea, “ridicată pe cer” prin intermediul unui videoclip care va fi proiectat pe clădirile din orașul New York până înainte de prezentare.

Instalația de artă captează poziția puternică a Highlander-ului cu o atitudine modernă și sofisticată. Într-un proces care a durat două luni de zile, Murphy a început cu rendering-ul designului mașinii pentru a crea părţi imprimate 3D, apoi le-a vopsit manual pe fiecare şi le-a aranjat într-o ordine fixă pentru a crea iluzia.

Conform informațiilor preliminare neoficiale, noul Toyota Highlander va trece pe arhitectura TNGA, va fi mai mare în dimensiuni, dar și mai spațios. Designul exterior al SUV-ului se va baza pe stilistica noului RAV4 pe care deja l-am testat.

De la schimbarea platformei am putea să ne aşteptăm la un caracter mai plin de drive al maşinii, deși aranjamentul transversal al motorului, tracţiunea pe puntea din faţă ca dotare standard şi opţiunea de cuplare a osiei posterioare vor rămâne aceleaşi. La capitolul propulsie, cel mai probabil modelul american va împărţi motoarele cu noua Camry, benzinare de 2.5 şi 3.5 litri, o instalaţie hibridă, dar şi o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Lăsăm aici link-ul către evenimentul de prezentare pentru orice doritor de a o viziona:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/