(video) Noua limuzină prezidenţială a lui Vladimir Putin? A fost văzută transportată prin centrul Moscovei

Mai mulţi martori oculari au reuşit să filmeze cum este transportată o maşină misterioasă cu ampatament alungit prin centrul oraşului Moscova. Chiar dacă a fost camuflată, formele siluetei deja bine cunoscute au dat de înţeles că este o limuzină din cadrul proiectului Cortegiu şi ar putea fi chiar noua limuzină prezidenţială.

Cel mai recent în presa rusă au apărut informaţii precum că automobilul ar putea fi utilizat în cadrul ceremoniei de inaugurare a lui Vladimir Putin, care va avea loc peste câteva zile.

Vezi şi: Rival pentru S-Class şi Seria 7? A fost anunţat preţul sedanului pentru „civili” din proiectul Cortegiu

Limuzina este construită pe baza unei platforme modulare unificate EMP şi este făcută în colaborare cu experţi germani de la Porsche. Sub capotă va fi instalat un motor V12 de 6.6 litri cu patru turbo compresoare şi un sistem de injecţie directă (producţie rusească). Unitatea produce 856 de CP şi un cuplu maxim de 1.000 de Nm.

Amintim că ceremonia de învestire oficială în funcţia de şef de stat a preşedintelui rus Vladimir Putin va avea loc luni, 7 mai 2018. Tot atunci urmează să vedem dacă va folosi sau nu noua limuzină prezidenţială.

Vezi şi: (foto) Maşina rusească în care s-au investit 54 de milioane de dolari a suportat primele crash-teste

Anterior am aflat că investiţiile pentru cercetarea şi dezvoltarea automobilelor din proiectul Cortegiu s-au ridicat la peste 54 de milioane de dolari (suma include şi dezvoltarea limuzinei prezidenţiale pentru Vladimir Putin).

De asemenea, s-a făcut cunoscut că premiera publică cu prezentarea în detalii a sedanului/limuzinei va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Moscova, în perioada 29 august – 9 septembrie 2018. Ulterior, primele maşini vor ajunge la persoanele de rang înalt, inclusiv în garajul prezidenţial, dar şi la un număr limitat de clienţi.

Proiectul Cortegiu a demarat din anul 2013 şi acesta urmează a fi compus dintr-un: sedan, limuzină, SUV, monovolum şi o decapotabilă.

Vezi neapărat: (foto) Gardă la sol de 20 cm şi motor cu 600 CP standard! Detalii despre sedanul din proiectul Cortegiu

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/