(video) Noua Toyota Camry a ajuns în Moldova. Iată cum arată şi cât costă

Noua generaţie Toyota Camry a ajuns în Republica Moldova. Sedanul de clasă medie poate fi deja comandat de clienţi din ţara noastră, având un preţ de start de 27.000 de dolari.

Am vizitat showroom-ul Toyota Centru Chişinău “Continent”, acolo unde este expus un prim exemplar şi iată ce am găsit:

Sedanul din imagini este unul în nivel de echipare de top şi are un preţ de 35.000 de dolari. Sub capotă se ascunde un motor pe benzină de 2.5 litri, care produce 181 de CP şi 231 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu şase trepte. Acceleraţia 0-100 de km/h o face în vreo nouă secunde, iar viteza maximă se opreşte 210 km/h.

În viitorul apropiat pentru clienţi va fi disponibilă la comandă şi o versiune Camry cu unitate de propulsie hibridă.

Automobilul dispune de o listă foarte bogată de dotări, precum: interior tapiţat cu piele, sistem de climatizare în trei zone, sistem audio premium JBL, scaune încălzite, volan multifuncţional, cruise control adaptiv şi multe altele.

Deocamdată noua generaţie Toyota Camry este disponibilă pe piaţa din Republica Moldova şi Ucraina. Echipa AutoBlog.MD va testa modelul în scurt timp! Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/