(update/video) Noul Audi Q8 a fost prezentat. Cum s-a încheiat povestea din mini serialul în care a participat

(05.06.2018) Noul Audi Q8 a fost prezentat astăzi fără nicio ezitare, iar ultimul episod al mini serialului Q8unleashed a fost difuzat exact după încheierea transmisiunii în direct.

În episodul 5, Quentin începe să se întrebe pe sine, inclusiv dacă mai este sănătos din punct de vedere psihic. Nimeni nu mai crede că el nu are nimic de-a face cu dispariția Sandrei. Va putea Audi Q8 să-l ajute? Este mașina soluția pentru toate întrebările? Lucrurile par să ia o nouă întorsătură…

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Noul Audi Q8 – noua faţă a familiei Q

https://www.youtube.com/watch?v=-cdGu-G8ikw


(update 01.06.2018) Audi a difuzat al patrulea episod al mini serialului Q8unleashed: “Quentin primește un mesaj video deranjant care schimbă totul. Sandra pare să fie în pericol. Imediat a pornit spre apartamentul ei cu noul Audi Q8. Va reuşi să ajungă acolo la timp?”

Indiciile ne arată în continuare că modelul va fi capabil de ieşiri în off-road, va avea un corp atletic, sistem de încărcare wireless a telefoanelor mobile şi iluminare ambientală.

https://youtu.be/jH3Mo3fS07E

Totodată, Audi a publicat o a patra schiţă în care ne arată cât de agresivă în va fi partea frontală. Imaginea are descrierea: “Ecouri ale lui Audi Urquattro combinate cu noul limbaj de design al mărcii. În curând veți vedea cum arată noul Audi Q8 la premiera sa mondială”.


(update 29.05.2018) Audi a făcut publică în această dimineaţă o a treia schiţă în care ne arată designul părţii frontale a noului SUV Audi Q8!

Imaginea are descrierea: “Varianta noului limbaj de design progresiv al Audi, combinat cu un omagiu adus iconicului Urquattro (coupeul Audi Quattro)”.


(update 28.05.2018) Audi a difuzat al treilea episod al mini serialului Q8unleashed: “Într-un camion, Quentin se îndreaptă înapoi spre civilizație – dar camionul pare a fi unul suspect. Cum va reacționa Quentin? Și care este încărcătura acestui camion?”

https://www.youtube.com/watch?v=m3BiKZcoA3w

Singurul indiciu ne arată parţial partea frontală a noului Audi Q8. Aceasta este reprezentată de nişte blocuri optice cu LED-uri şi animaţie în stilul ultimelor modele A7 sau A6, o grilă a radiatorului masivă şi cu elemente verticale, dar şi o bară de protecţie cu prize de aer impunătoare.

Iată cum s-a văzut maşina în întuneric şi cum arată după ce am pus luminozitate pe imagine.


(update 24.05.2018) Audi a difuzat al doilea episod al mini serialului Q8unleashed: “Quentin rătăceşte prin deşert, dar până la urmă a găsit o potecă. Îl va duce înapoi la civilizaţie?”.

De această dată, indiciile ne arată că va fi o maşină care va fi capabilă de off-road prin intermediul sistemului de tracţiune integrală quattro. De asemenea, în ciuda formei coupe, aflăm că în portbagaj poate fi transportat cu uşurinţă un om matur 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=OhsfT-yLskQ

Totodată, Audi a publicat o nouă schiţă prin care întoarce maşina mai pe lateral. Imaginea are descrierea: “Un tip Qool cu siguranţă: Noul Audi Q8 este o fuziune dintre un coupe de lux cu patru uşi şi un SUV spaţios”.


(update 21.05.2018) A fost difuzat primul episod al mini serialului numit Q8unleashed: “Trebuia să fie o seară romantică, dar totul a luat o întorsătură complet diferită”.

Indiciile din imaginile video, referitoare la dotările noului SUV, ne arată că scaunele vor fi profilate cu tematică sportivă şi tetiere integrate, iar comenzile sistemului multimedia vor putea fi manipulate în mod tactil sau gestual.

De asemenea, odată cu difuzarea primului episod a pornit o numărătoare inversă. Noul Audi Q8 va fi prezentat peste două săptămâni la Audi China Brand Summit Shenzhen, la 5 iunie 2018.

https://youtu.be/KpRFt0v155I


(15.05.2018) Noul Audi Q8, SUV care va avea aceeaşi platformă pe baza căreia sunt construite modelele Lamborghini UrusBentley Bentayga sau Porsche Cayenne, nu va mai aştepta un salon auto internaţional din toamnă, ci va fi prezentat mult mai devreme, chiar în primele zile ale verii.

Pentru că a rămas mai puţin de o lună de zile până la marele eveniment, Audi a demarat o campanie de promovare. Astăzi producătorul german ne arată posteriorul maşinii printr-o schiţă, pentru ca să vedem cum s-au schimbat formele sale comparativ cu al său concept.

Imaginea a fost publicată cu descrierea: “nu este un lup în piele de oaie, ci un SUV cu un coupe design”.

Totodată, Audi anunţă că din 21 mai va lansa un mini serial numit Q8unleashed şi în secvenţe din acesta vom putea vedea maşina. Acesta va fi compus din cinci episoade care vor fi difuzate pe q8.audi, iar ultimul va fi arătat în ziua de 5 iunie.

Cel mai probabil premiera modelului va urma în câteva ore după aceasta.

Descrierea succintă a ceea ce vom vedea este următoarea: “Sandra (actriţa Selina Lo) și Quentin (actorul Jack Loy) sunt un cuplu puternic. Ei trăiesc un stil de viață extravagant și luxos: au cariere de succes, o casă cu un design interior unic, un cerc de prieteni influenşi şi o mașină perfectă pentru a se potrivi cu toate. Dar brusc totul s-a schimbat.”

https://www.youtube.com/watch?v=OfmI_H0mH34

Din informaţiile care se cunosc în prezent, ştim că noul Audi Q8 va fi făcut pe baza platformei MLB Evo, cu suspensie cu două braţe pe puntea din faţă şi una multi link în spate. Modelul va dispune de un sistem de tracţiune integrală permanentă quattro, un diferenţial Torsen şi o cutie de viteze tiptronic cu opt trepte.

Gama de motoare va fi compusă din unităţi cu şase cilindri şi un volum de trei litri, atât diesel cât şi pe benzină. Se mai aşteaptă un V8 de 4.0 litri pentru modelul SQ8, iar în planurile Audi există şi o versiune RS Q8.

Noul Audi Q8 va fi produs în Slovacia, însă unde va fi prezentat rămâne deocamdată un mister.

Vezi şi: (video) Noul Audi Q8 este gata! A fost arătat unui bloggeriţe înainte de premieră, dar fără să-l vadă

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/