(video) Noul Bentley Flying Spur. Al treilea teaser ne spune data prezentării şi ne lasă să-l auzim

(update 29.05.2019) În anul în care Bentley Motors sărbătorește a 100-a aniversare, constructorul britanic de autoturisme Grand Touring extraordinare promite să stabilească din nou, standarde noi, atât în plăcerea condusului, cât şi în lux, prin dezvăluirea modelului Flying Spur de a treia generaţie. Premiera va avea loc în ziua de marţi, 11 iunie.

Împreună cu acest anunţ, Bentley dezvăluie trei caracteristici principale pe care le va avea maşina:

1. Noul Flying Spur – primul Bentley cu sistem de roţi directoare spate, numit All-Wheel Steering. În timpul manevrelor făcute în mare viteză, sistemul electronic întoarce roțile din spate în aceeași direcție ca şi roțile din față, făcând depăşirile sau schimburile de benzi de exemplu, mai sigure. Direcția integrală înseamnă, de asemenea, niciun compromis între încrederea la mare viteză și comoditatea obţinută la viteză redusă.

2. Noul Flying Spur va avea un sistem AWD de ultimă generaţie pentru o tracţiune optimă. Pentru prima dată, tracţiunea va fi furnizată numai pe roțile din spate în condiții standard de rulare, oferind caracteristici sportive clasice de manipulare. În cazul în care orice alunecare este detectată, sistemul activează şi puntea din faţă în mod automat pentru a livra cuplu pe toate roţile.

3. Noul Flying Spur va dispune de sistemul Bentley Dynamic Ride – primul sistem activ anti ruliu care utilizează un sistem electric de 48 V pentru a contracara înclinările maşinii în curbe.


(update 16.05.2019) Noul Bentley Flying Spur. Al doilea teaser ne spune că va avea o tapiţerie 3D cu piele texturată

Atât sedanul sport, cât și versiunea unei limuzine de lux a noului Bentley Flying Spur va oferi o experiență de neegalat pentru șofer și pasageri deopotrivă. Ca și în cazul lansării lui Continental GT, noul Flying Spur este un teren de dezvoltare care împinge granițele tehnologice şi de design.

Acest lucru este exemplificat printr-un habitaclu rafinat în care, în premieră mondială, se va introduce prima tapiţerie tridimensională din piele naturală texturată.

Noul material, dezvoltat de o echipă de bărbaţi şi femei meșteșugari este doar unul dintre multe caracteristici noi avansate și tehnologii pe care Bentley le va introduce odată cu a treia generație a modelului.


(10.04.2019) Noul Bentley Flying Spur. Primul teaser ne arată un nou logo-statuetă cu aripi

Confirmat! Noua generaţie Bentley Flying Spur apare în anul în care marca împlineşte 100 de ani de la fondare, adică 2019!

După lansarea coupeului Continental GT, dar şi a decapotabilei GT Convertible, iată că se apropie momentul prezentării şi acestui grand tourer cu patru uşi. Informaţii complete despre el vor fi oferite mai târziu în acest an, anunţă producătorul într-un comunicat.

Până atunci, britanicii incită spiritele cu un prim teaser care arată că noul sedan de lux va primi o soluţie găsită pe fratele mai mare Mulsanne – un mecanism asemănător de afişare/ascundere a logoului, care, mai nou, s-a transformat într-o statuetă, inclusiv cu forme diferite.

Se ştie că designul sedanului va fi mai degrabă într-un proces de evoluţie, decât de revoluţie. Vor avea de suferit modificări blocurile optice, stopurile care au fost ridicate mai sus şi au forme inspirate de la coupeul Continental GT, dar şi liniile laterale superioare.

În partea posterioară spaţiul unde se instalează plăcuţa de înmatriculare a fost coborât de pe portbagaj pe bara de protecţie. Capota va conţine un element estetic central longitudinal, iar montanţii C vor fi destul de generoşi în dimensiuni.

Platforma pe care o va folosi noul Flying Spur este din nou aceeaşi care a debutat pe noul Porsche Panamera (MSB). Datorită folosirii unui tip de oţel mai rezistent şi a aluminiului va creşte rigiditatea şi va fi redusă greutatea.

Sub capotă iniţial ar putea fi oferit un V8 twin-turbo de 4.0 litri volum şi cu 500 de CP la activ. Modelul la sigur va fi oferit şi într-o variantă plug-in hybrid. Toate vor beneficia de transmisii automate cu opt trepte.

Iată maşina practic fără camuflaj:

De asemenea, viitorul sedan va fi dotat cu un sistem multimedia nou cu ecran de 12.3 inci, panou de bord digital, faruri Matrix LED, suspensie pneumatică, sistem electric de 48 V şi multe alte componente deja disponibile pe noul Continental GT.

Nu se exclude că noua generaţie Bentley Flying Spur să fie arată preliminar la unul dintre saloanele auto care se vor defăşura peste câteva zile în Shanghai şi New York.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/