(video) Noul Lexus UX îşi arată exteriorul şi interiorul înainte de premieră

Lexus va prezenta peste câteva zile o maşină absolut nouă şi pentru ca să nu ţină prea mult timp publicul în suspans a decis să facă lumină peste designul exterior şi interior al acesteia.

Noul crossover Lexus UX va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Aceste prime imagini ilustrează designul îndrăzneț și în acelaşi timp elegant al noului UX, care îmbină caroseria expresivă cu nişte dimensiuni compacte.

Caracteristicile sale de crossover sunt semnalizate prin formele musculoase ale „corpului” său și de linia superioară a benzii de rulare, dar sub „piele” există o platformă complet nouă, care îi aduce lui UX o rigiditate excepțională și un centru de greutate scăzut pentru o manevrabilitate de asemenea excepţională.

Vezi şi: (video) Noul crossover Lexus UX va fi prezentat în premieră la Geneva, alături de alte trei maşini

Lexus UX primele imagini 0

Priveliştea din interiorul cabinei combină un cockpit extrem de concentrat pe cel din spatele volanului cu un spațiu larg și primitor de pasageri.

Cu un design îndrăzneţ și caracteristici tehnologice intuitive, UX va servi drept poartă pentru Lexus într-o creştere dinamică a pieţei.

Se aşteaptă ca în gama de modele a Lexus noutatea să fie poziţionată cu o treaptă mai jos decât crossoverul NX şi practic va ocupa locul hatchback-ului CT 200h.

Vezi şi: (foto) Ultimul facelift. Lexus a actualizat modelul CT 200h

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/