(video) Noul MCL34 – cu pariul pe motor de la Renault şi pe doi piloţi tineri

McLaren Racing a prezentat astăzi noul său monopost de Formula 1, numit MCL34, dar şi primul cuplu complet nou de piloţi din ultimii 12 ani!

În acest an, Carlos Sainz în vârstă de 24 de ani îşi începe al cincilea sezon în această competiţie, iar pentru Lando Norris în vârstă de 19 ani este un debut, după ce anul trecut a cucerit locul secund în Formula 2.

https://www.youtube.com/watch?v=cE417LrFAgY

Conceptul și procesul de proiectare a noului McLaren MCL34, alimentat de propulsorul Renault E-Tech 19, se concentrează pe punerea bazelor pentru dezvoltarea masinii pe tot parcursul sezonului.

Livreaua continuă să fie cea iconică, în papaya orange, aceasta fiind o nuanţă-ecou a celei alese de Bruce McLaren pentru primul său Grand Prix din 1966. De asemenea, spre deosebire de cea din 2018, schema de culori este completată de un albastru care sugerează despre patrimoniul de curse al echipei.

Într-un pre-sezon comercial productiv, echipa a continuat şi să consolideze portofoliul său de parteneri, în acesta adăugându-se încă trei noi, iar numărul total urcând la 30!

Noul MCL34 îşi va face debutul pe circuit în timpul testelor pre-sezon din Barcelona (18-21 februarie & 26 februarie-1 martie).

Vezi mai multe detalii despre piloţii echipei: Stoffel Vandoorne pleacă de la McLaren şi în locul său va debuta Lando Norris, un tânăr de 18 ani

Specificaţiile monopostului:

Evenimentul de prezentare în reluare:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/