(video) Noul S-Class W223 va introduce un nou tip de mânere pentru maşinile Mercedes-Benz

Distribuie:
 • 137
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 08.04.2019) Va introduce un nou trend în segmentul maşinilor de lux? Cei de la Mercedes-Benz se pare că vor să mai experimenteze la un capitol pe lângă cel al designului exterior şi interior – mânerele portierelor!

Pentru prima dată în istoria modelului S-Class, dar şi în toată gama de maşini ale mărcii, vor apărea mânerele retractabile acţionate electric! S-a aflat despre acest lucru după ce a fost surprins un prototip de teste care nu mai avea inserţiile camuflante care le ascundeau anterior.

De menţionat că deja mai mulţi producători de maşini le folosesc unele similare pe câteva modele, gen Tesla, Jaguar, Land Rover, Hyundai, etc.

Amintim că noua generaţie S-Class este programată să debuteze deja la anul şi tot în 2020 îi va începe producţia la uzina germană din Sindelfingen.


(update 14.02.2019) Noul Mercedes-Benz S-Class W223: În spate ca un CLS, iar la interior ca o Tesla?

Trec zile, săptămâni şi luni, şi cei de la Mercedes-Benz sunt tot mai aproape de lansarea noii generaţii Mercedes-Benz S-Class. Maşina este văzută în ultima perioadă mai intens la teste, iar imaginile spion încep să scoată la iveală mai multe detalii.

Printre acestea se numără noile faruri şi stopuri făcute în stilul celor de pe A-Class/CLS, noua grilă a radiatorului, noul relief al părţilor laterale ale caroseriei şi altele.

O mare noutate este şi interiorul complet nou. Datorită colegilor noştri de la autoblog.com, avem ocazia să vedem cum va arăta planşa de bord şi consola centrală.

Şoferul va avea în faţa sa un monitor practic fără a fi integrat în bord, iar toate comenzile de pe consola centrală vor fi înlocuite de un imens ecran tactil în stilul celor văzute pe maşinile Tesla.

Deflectoarele sistemului de climatizare sunt poziţionate în partea superioară a planşei de bord şi sunt făcute asemănător cu cele din noul GLE.


(02.07.2018) Dezvoltatorii germani de la Mercedes-Benz au demarat testele noii generaţii a sedanului premium S-Class, model care va apărea pe piaţă în 2020. Un prototip camuflat a fost observat deja într-o caroserie de serie, comparativ cu unul testat sub forma modelului actual, surprins dezgolit în toamna anului 2017.

Acum câteva ore pe internet a fost publicat un filmuleţ în care se poate observa viitorul W223 şi primele indicii despre dotările acestuia. Maşina va păstra o formă cunoscută a caroseriei, iar atenţia se va acorda cel mai mult la detalii. Judecând după dimensiunile ușilor din spate, maşina de teste este un S-Class în versiune cu ampatament alungit.

Primele detalii evidente despre noul sedan vârf de gamă este că va primi noi faruri, dar şi stopuri. Primele vor fi o versiune actuală a corpurilor de iluminat Digital Light, care vor conţine şi componente laser. În plus, pe portierele prototipului au fost montate nişte bucăţi, posibil de plastic, sub care cel mai probabil se ascund mânere care vor fi acţionate tactil.

În ce priveşte interiorul, designerii vor utiliza la sigur soluţii aplicate pe conceptul Vision Maybach Ultimate Luxury, dar într-o formă mai simplificată. Nu este exclusă o intersecţie cu cel din noul A-Class.

Noul S-Class va fi produs în noua uzină Factory 56, care va fi deschisă la fel în 2020. Fabrica auto va fi a treia cea mai mare din Germania şi va dispune de cele mai avansate echipamente pentru construcţia de maşini.

Vezi şi: Imagini spion: Mercedes-Benz ar fi început să dezvolte şi să testeze noua generaţie S-Class


Distribuie:
 • 137
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...