(video) Noul Nissan LEAF va fi un adevărat maestru al parcării automate

Noua generaţie al unuia dintre cele mai populare electromobile din prezent, Nissan LEAF, va debuta peste câteva săptămâni. Producătorul anunţă că acesta va fi primul model electric vândut la nivel global, care va fi dotat cu un sistem de parcare automată.

Nissan precizează că datorită complexului ProPILOT, viitorii proprietari ai noului Nissan LEAF nu vor mai trebuie să se streseze atunci când vine vorba de procesul de parcare, chiar şi în cele mai complicate condiţii.

Noul Nissan LEAF va avea o mulţime de senzori ultrasonici şi camere video, care vor asigura un condus autonom sigur atât în trafic, cât şi într-o parcare. Electromobilul va putea parca singur fără probleme, atât paralel, cât şi în diagonală sau perpendicular, intrând cu faţa sau cu spatele în locul necesar.

Chiar şi pe cele mai înguste străzi, şoferul va trebui să apese doar un singur buton de lângă levier şi să monitorizeze procesul, iar noul LEAF se va ocupa singur de toate lucrurile necesare.

Sistemul de parcare automată prin apăsarea unui simplu buton este un nou sistem al complexului ProPILOT şi un pas nou în strategia Nissan “Intelligent Mobility”, prin care se planifică schimbul viziunilor tradiţionale în ce priveşte: cum trebuie să se deplaseze un automobil, care ar trebui să fie sursa sa de alimentare şi cum să fie conectat cu mediul înconjurător.

Amintim că premiera noului Nissan LEAF va avea loc la 6 septembrie 2017.

Vezi şi: (foto) Nissan arată panoul de bord al noului Leaf, iar fotografii spioni ne-au livrat poze cu interiorul maşinii

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/