(video) Noul Range Rover Evoque poate fi deja explorat la Chişinău! Primele impresii

Noul Range Rover Evoque, cel mai compact automobil marca Land Rover, a ajuns în Moldova pentru o primă prezentare statică pentru clienţii interesaţi, dar şi pentru noi jurnaliştii.

Vânzările locale oficiale încă nu au demarat, maşina nu a fost testată de noi, dar până se vor întâmpla toate aceste lucruri, am făcut un scurt review cu primele impresii, dar şi informaţiile esenţiale pe care trebuie să le cunoaşteţi despre crossover.

Noul Evoque este construit pe baza unei noi platforme, are două motoare în trei variaţii de putere diferite (între 150 şi 300 de cai), în afară de modelul standard care vine cu o cutie de viteze manuală şi tracţiune faţă toate celelalte sunt cu transmisii automate cu nouă trepte şi tracţiune integrală, şi mai poate avea o suspensie cu amortizoare adaptive.

La capitol design exterior şi interior, în mare parte soluţiile stilistice sunt preluate de la modelul Velar, la fel cum este şi în cazul celor mai multe tehnologii moderne. Totuşi, Evoque are câteva dotări care nu se mai găsesc pe alte maşini ale mărcii, printre care: o oglindă retrovizoare ClearSight cu o cameră montată în “aripa de rechin”, tehnologia Ground View care este o premieră pe un model de serie sau sistemul care nu permite deschiderea uşilor dacă este detectat un pericol.

Noul Range Rover Evoque poate fi deja comandat în ţara noastră. Vânzările vor începe odată cu sosirea noului anotimp şi iată lista de preţuri, care pornesc de la 33.800 de euro:

Vezi şi: (video) Test Drive: Am încercat noul Range Rover Velar în Norvegia

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Vezi şi: (video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/