(video) Noul Renault Clio va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, însă premiera îi e deja peste 3 zile

În luna martie a acestui an, în cadrul unei noi ediţii a Salonului Auto de la Geneva, Renault va prezenta noua generaţie a hatchback-ului compact Clio, iar vânzările sale vor începe la scurt timp după asta.

Până atunci, marca franceză va organiza premiera modelului mai devreme, chiar peste câteva zile, luni, 28 ianuarie!

Designul exterior va fi o combinaţie inspirată de la conceptul SYMBIOZ și de la fratele mai mare Megane, dau asigurări colegii de la AutoExpress cu referire la sursele proprii de informaţii.

Iată cum ar putea arăta cel mai probabil. Imaginea reprezintă o jucărie cu presupusul Clio.

*Iată cum a fost imaginat până acum prin imagini realizate digital (randări)

FOTO: behance.net
FOTO: motor1.com
FOTO: autocar.co.uk

Actualul Renault Clio este produs începând cu anul 2012, fiind unul dintre cele mai vechi modele din segmentul hatchback-urilor compacte. De aceea în acest an, marca franceză a decis să introducă o nouă generație.

Bestseller-ul Renault va fi parte a gamei de modele a anului 2019 şi nu se exclude faptul că prin el se va începe actualizarea treptată a designului tuturor celorlalte maşini ale mărcii.

Vezi şi: (video) Ediţie limitată! Noul Renault Clio R.S.18 va fi disponibil în Europa din acest an

Potrivit unor informaţii neoficiale, în efortul de a minimiza costurile de producție, Renault va lăsa următorul Clio pe fosta sa arhitectură CMF-B. Însă, datorită mai multor îmbunătățiri, în gama de motoare va fi disponibil o unitate turbo cu trei cilindri de 0.9 litri și unul nou de 1.3 litri.

Nu este clar încă dacă va exista un propulsor turbo diesel, deoarece piața europeană încearcă să refuze la acestea. În schimb, compania va lansa o versiune hibridă cu un generator-demaror de 48 V. O variantă plug-in hybrid este sub semnul întrebării.

Se mai presupune că noul Renault Clio va primi şi un sistem avansat de pilotare semi automată, prin care se va putea conduce, accelera şi frâna până la o oprire completă fără intervenţia şoferului.

Mai multe detalii, în curând! Staţi aproape!

Vezi şi: (foto) AutoSpot MD: Premieră absolută în Moldova. Primul Renault Clio R.S. a fost importat în ţară

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/