(video) Noul Rolls-Royce Cullinan şi-a încheiat călătoria în Emirate şi se pregăteşte pentru debut la 10 mai

Noul şi primul SUV al mărcii britanice Rolls-Royce este foarte aproape de debut. Premiera sa mondială în format digital a fost anunţată acum câteva ore, în mod oficial pe pagina sa de Twitter, pentru ziua de 10 mai 2018!

Între timp, a doua etapă a “ultimei provocări” pentru noul Rolls-Royce Cullinan a fost încheiată. Într-un parteneriat excepţional cu National Geographic, anunţat la începutul lunii aprilie, producătorul auto a decis să-şi prezinte noul model înainte de propria-i premieră, în diferite ipostaze şi pe diverse tipuri de teren, prin intermediul fotografului talentat Cory Richards.

*Playlist care cuprinde 8 filmuleţe din cadrul călătoriei noului Cullinan prin Emiratele Arabe Unite.

Noi indicii din materialele video de mai sus scot în evidenţă multitudinea de moduri de rulare pe care le va avea noul Cullinan. Maşina se va simţi foarte bine prin off-road, inclusiv şi prin deşerturi de nisip. Pentru acest tip de teren din urmă vor exista cel puţin trei setări generale ale modului Sand:

  • off-road + DSC (Dynamic Stability Control) on;
  • off-road + Traction;
  • off-road + DSC off.

Vezi unde a fost maşina în prima etapă: (video) Va avea inserţii din agat şi va fi capabil de off-road. Noul Rolls-Royce Cullinan şi-a încheiat călătoria în Scoţia

De asemenea, datorită puterii enorme de sub capotă, a unor roţi directoare spate şi a unui sistem de stabilizare a ruliului, noul SUV Rolls-Royce va putea ataca cu viteză curbele de pe un drum bine asfaltat.

Printre altele mai aflăm că va avea un panou de bord digital, similar cu cel din noul Phantom şi inserţii din/cu perle naturale.

Următoarea destinaţie şi cea finală a expediţiei va fi în Colorado, Statele Unite ale Americii, acolo unde Cory Richards deja a ajuns.

Află ce înseamnă numele primului SUV Rolls-Royce: (foto) Oficial: Primul SUV marca Rolls-Royce se va numi Cullinan – Steaua Africii

Vezi şi: Primul teaser video al noului Rolls-Royce Cullinan arată ce dotare exclusivă va avea în portbagaj

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/