(video) Noul Rolls-Royce Phantom EWB a primit opţiunea unui perete despărţitor în habitaclu

Fiind cel mai important brand mondial de lux, Rolls-Royce Motor Cars este cel mai în măsură să înțeleagă și să exploateze multe posibilități premium pentru clienții săi influenți. De-a lungul istoriei, brokeri ai puterii și oameni care au făcut istorie au negociat unele dintre cele mai importante înţelegeri datorită “luxului confidențialității, acordat lor de către compartimentul posterior din habitaclul unui Rolls-Royce.

În acest spirit, Rolls-Royce a anunțat acum câteva ore la Chengdu Motor Show, un salon auto din China, că introduce Privacy Suite – o aşa-zisă suită de confidențialitate pentru noua generaţie Phantom, o inovație care oferă niveluri neegalate de intimitate și lux.

Noua suită de confidențialitate nu compromite spațiul și confortul pasagerilor din spate. Acest perete a fost construit într-un mod în care să nu incomodeze nici pasagerii din faţă dacă doresc să-şi încline scaunele.

Printre dotările pe care le are se numără şi un geam electrochromatic care separă cele două compatimente ale cabinei. Prin apăsarea unui singur buton, sticla se poate transforma instantaneu în una opacă sau din nou transparentă, oferind un nivel de intimitate extrem de sofisticat și absolut.

Suita de confidențialitate reprezintă, de asemenea, un salt înainte în absorbția sunetului într-o mașină, care este deja salutată drept cea mai silențioasă din lume, oferind cele mai înalte niveluri posibile de izolare acustică. Un compus specific pentru frecvențe împiedică transmiterea conversațiilor din cabina din spate la cabina din față, însă un sistem Intercom complet integrat permite comunicarea la cerere.

Controlat de pasagerul din spate, sistemul Intercom poate fi utilizat pentru a deschide o linie directă conducătorului auto la apăsarea unui buton, în timp ce șoferul poate să apeleze ocupanții din spate, care pot alege să răspundă sau să respingă apelul.

În plus, peretele mai include un spaţiu similar celui dintr-un ghişeu, controlat numai de pasagerul din spate, prin care pot fi transmise documente sau obiecte mici. Când este deschis, diafragma este iluminată discret pentru ca pasagerii să se poată asigura de natura documentelor sau obiectelor înainte de primire.

Un sistem entertainment Bespoke Rear Theatre a fost de asemenea integrat în Privacy Suite. Acesta include două monitoare de înaltă rezoluţie, care măsoară 12 inci fiecare şi au câte un port HDMI, care le permit pasagerilor să-şi sincronizeze dispozitivele lor personale.

Un ceas analogic, un tavan “înstelat”, precum şi perdele de confidențialitate pentru toate geamurile laterale şi lunetă completează ambianţa privată.

Noua opţiune Privacy Suite va fi disponibilă pentru a fi comandată mai târziu şi doar în maşini Phantom EWB, cu ampatament alungit.

Vezi primul nostru contact cu noul Phantom: (video) SIAB 2018: Reportaj de la standul Rolls-Royce – noul Phantom VIII a fost adus la Bucureşti

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/