(video) Noul SEAT Tarraco îşi arată capacităţile în off-road

Înainte de premieră, noul SEAT Tarraco şi-a făcut debutul în cadrul unor teste prin off-road, deşi încă designul său exterior îi este ascuns. Stefan Ilijevic, șeful departamentului de pre-dezvoltare, brevetare și inovare a SEAT, a condus maşina pentru a testa toate caracteristicile acesteia.

Inginerul a rulat cu cel de-al treilea SUV al mărcii prin peisajele mediteraneene ale oraşului Tarragona și a relatat în faţa camerelor impresiile sale.

Vezi şi: (video) 10 fani ai mărcii SEAT au fost invitaţi să vadă în exclusivitate noul Tarraco

Cel mai mare membru al familiei SEAT: După ce a pornit motorul şi a trecut prin mai multe curbe, “sentimentul de la volanul noului SEAT Tarraco este impresionant. Este foarte dinamic și te face să te simți în siguranță în același timp”.

SUV-ul poate găzdui până la șapte pasageri și are un compartiment pentru bagaje de 760 de litri. Oferă șoferului o “senzație de mare dimensiune și spațiu”, a adaugat inginerul.

În formă bună pe orice tip de teren: SEAT Tarraco s-a confruntat cu o serie de exerciţii prin off-road pentru a fi testat cum funcționează înainte de prezentarea sa internațională.

“Acesta abordează cu uşurinţă un teren montan stâncos cu o pantă de până la 70%. Sistemul său de tracţiune integrală pare să nu aibă limite. Maşina este capabilă să frâneze de sine stătător”, a explicat inginerul în timp ce maşina trecea printr-o pantă foarte abruptă.

Fără teamă de viraje extreme: Mașina şi-a continuat drumul său, iar într-o curbă foarte strânsă se îndreaptă spre o înclinare. “Tarraco a fost conceput pentru a aborda cu succes înclinările laterale de 85%. Pe acest tip de teren conferă un sentiment de rezistență și siguranță”.

În plus, noul model este echipat cu doi asistenți noi pentru conducători. Unul dintre aceştia este Asistentul de răsturnare, care deblochează automat ușile, oprește motorul și activează un apel de urgență în cazul unei posibile răsturnări, iar al doilea este cel de asistenţă la deplasarea în pantă.

Până la șase moduri de conducere, puse în funcţiune cu un simplu gest al mâinii: “Tot ce trebuie să faceți este să rotiți selectorul modurilor de rulare și sunteți gata să conduceți pe trotuar”.

După finalizarea porțiunii off-road din cadrul testului, Stefan a setat modul Sport. Datorită acestui sistem, mașina oferă o gamă extrem de variată de capacități de rulare: “Puteți să-l utilizați în munți în weekend și să conduceți la fel de confortabil în jurul orașului”, explică inginerul. În plus, cu sistemul de suspensii adaptive (DCC), “veți obține senzația dinamică a unei mașini care vă poate duce și în călătorii lungi”, concluzionează el.

Acestea și alte detalii despre noul SEAT Tarraco vor fi făcute publice la prezentarea sa internațională, în data de 18 septembrie, la Tarragona.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/