(video) O navă cu 3500 de maşini Nissan la bord derivă în aceste momente prin Oceanul Pacific

Luni, 31 decembrie 2018, în timp ce călătorea din Japonia spre Hawaii, o navă maritimă de 200 de metri lungime botezată Sincerity Ace, a luat foc. La bord, pe lângă un echipaj format din 21 de membri, se aflau şi 3.500 de maşini marca Nissan.

Cauza incidentului este încă necunoscută. Cert este că 16 membri ai echipajului au fost salvați, iar restul, care au sărit în apă, sunt încă căutaţi de Garda de Coastă americană. Ultimele informaţii arată că patru marinari din cei căutaţi au fost găsiţi în ape fără a da careva semne de viaţă.

Vezi şi: (video) Şofer ghinionist. Şi-a lăsat maşina în cel mai nepotrivit loc, în calea lavei unui vulcan

Construit în 2009, transportorul de vehicule Sincerity Ace este deținut de compania Shoei Kisen Kaisha. Se îndrepta spre unui dintre porturile de pe insulele Hawaii cu sute de maşini Nissan la bord. În dimineața zilei de luni a apărut un mesaj despre incendiu și intențiile marinarilor de a părăsi nava.

FOTO: tinn.ir

În conformitate cu programul navei, Sincerity Ace se îndrepta spre Honolulu. Locația exactă a navei la momentul actual este necunoscută, dar se pare că continuă să derive în Oceanul Pacific, la aproximativ 2000 de mile nord-vest de insula Oahu.

Un purtător de cuvânt al companiei Nissan a confirmat deja pentru mass-media că există aproximativ 3.500 de mașini la bord. Totuşi, nu există nici o informație despre starea vehiculelor în momentul de față, deoarece angajații companiei se gândesc în primul rând la membrii echipajului, precum și la siguranța echipelor de salvare.

Vezi şi: (video) Idee nebună. A dorit să vadă oceanul mai bine, însă maşina i-a fost luată de valuri

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/