(video) O nouă misiune imposibilă pentru Tom Cruise? Cu noul BMW M5 totul e posibil

Franciza Misiune Imposibilă continuă colaborarea cu BMW şi în a şasea parte a peliculei americane, numită Fallout. Noul BMW M5 va străluci alături de agentul Ethan Hunt, interpretat de actorul Tom Cruise.

https://youtu.be/1g8CgwU70KY

BMW Group îşi anunţă rolul de partener auto exclusiv la nivel mondial pentru următoarea producţie a Paramount Pictures şi Skydance Media. Un nou film al legendarei francize “Mission: Impossible – Fallout” va fi lansat în cinematografele de pe mapamond la 27 iulie.

BMW este partener al seriei emblematice încă din 2011, iar BMW furnizează o gamă de automobile şi motociclete pentru următorul film, precum colaborări de marketing la nivel global pentru a susţine lansarea.

Noul film îi găseşte pe Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) alături de câţiva aliaţi obişnuiţi (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după o misiune eşuată. Henry Cavill, Angela Bassett şi Vanessa Kirby se alătură distribuţiei dinamice, în timp ce cineastul Christopher McQuarrie revine în scaunul regizoral.

Echipa de agenţi este întărită de noul BMW M5 şi de o serie de alte modele BMW, inclusiv BMW Seria 5 Sedan din 1986, BMW Seria 7 Sedan şi BMW R nineT Scrambler.

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Noul BMW M5 Competition a fost lansat exact de Ziua Europei

Beneficiind şi de o serie de accesorii BMW M Performance, precum grila neagră a radiatorului şi capacele din fibră de carbon ale oglinzilor retrovizoare, BMW M5 are o apariţie impresionantă în film.

Datorită puternicului motor V8 de 4.4 litri cu tehnologie TwinPower Turbo, care dezvoltă 600 CP, şi noii tracţiuni integrale M xDrive de înaltă performanţă, BMW M5 oferă siguranţa că Ethan Hunt, interpretat de Cruise, beneficiază întotdeauna de cea mai bună posibil tracţiune şi dinamică superioară pentru a fi mereu înaintea inamicilor.

Vezi şi: (foto) BMW a început producţia noului M5! Iată cât costă sedanul sport în Moldova

BMW R nineT Scrambler poate fi văzut în scene principale, efectuând manevre îndrăzneţe la viteză mare într-o urmărire nebună prin Paris. Un BMW Seria 5 Sedan din 1986, are o apariţie importantă într-o scenă spectaculoasă.

Parteneriatul “Mission: Impossible” dintre BMW şi Paramount Pictures, care datează din 2011, a oferit deja cinefililor numeroase momente spectaculoase. Marca BMW a fost integrată în mod semnificativ în poveştile fiecărui film, prezentând tehnologii de avangardă şi viziuni care au ajutat agenţii IMF să-şi încheie misiunile cu succes.

Conceptul BMW i Vision Dynamics, care a fost o avanpremieră a revoluţionarului automobil sport plug-in hybrid BMW i8, şi tehnologii precum Head-Up Display şi detectarea pietonilor în mod activ şi-au făcut debutul în “Mission: Impossible – Ghost Protocol” din 2011.

În 2015, acesta a fost urmat de “Mission: Impossible – Rogue Nation”, în care BMW M3 a reuşit una dintre cele mai spectaculoase cascadorii de condus cu spatele din istoria filmului. Automobilul din film a oferit încă o dată o primă impresie a tehnologiei din viitor, prin funcţia de deblocare prin amprentă, în timp ce pasionaţii de motociclete îşi amintesc cu drag de urmărirea în mare viteză în care Ethan Hunt pilotează BMW Motorrad S 1000 RR prin munţii de lângă Marrakech.

Apropo, Tom Cruise este primul actor care a realizat o săritură specifică numită HALO în faţa unei camere de luat vederi! (vezi al patrulea video din articol)

Vezi şi: (video) Autobotul Bumblebee revine pe marele ecrane şi se întoarce la origini. De fapt este un VW Beetle

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/