(video) O Tesla Model 3 Performance a intrat pe Nurburgring. Iată în cât timp a parcurs un tur

Un posesor de Tesla Model 3 în versiunea sa cea mai performantă, electromobil care se vinde deja oficial în Europa, a intrat cu acesta pe circuitul german Nurburgring pentru a vedea ce poate. Concluzia: maşinile electrice, cel puţin cele făcute de Tesla, nu sunt făcute pentru astfel de deplasări dinamice.

Chiar și cu traficul de care a avut parte, modelul Tesla a parcurs cei 20.83 km în tocmai 9 minute, poziţionând maşina în clasament între un Opel Zafira OPC și Volkswagen Lupo GTI de exemplu.

Potrivit autorului filmulețului, aproximativ la jumătatea distanţei circuitului, calculatorul de bord i-a raportat şoferului despre supra încălzirea mecanismelor de frânare, motiv pentru care restul deplasării nu s-a mai putut face în regim de maximă performanţă.

În acelaşi timp, trebuie de menţionat că nu s-a folosit nici modul Track, cel prin care sistemele de distribuţie a cuplului ş de recuperare a energiei funcţionează diferit, alături de compresorul sistemului de climatizare care răceşte mai activ electronicele de putere.

În descrierea filmuleţului se mai spune că, dacă această maşină ar fi avut mecanisme de frânare mai puternice și un pilot experimentat în spatele volanului, timpul la final ar fi fost de aproximativ opt minute.

Amintim că o Tesla Model 3 Performance este dotată cu două motoare electrice care formează şi un sistem de tracţiune integrală. Cu cei 462 CP şi 639 Nm generaţi, poate realiza sprintul 0-100 de km/h în 3.4 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 260 km/h. Recordul actual pe Nurburgring printre electromobile îi aparţine lui NIO EP9.

Vezi şi: (video) EXCLUSIV! Un cuplu de moldoveni din Olanda şi-a primit electromobilul Tesla după 3 ani de aşteptare. Prima experienţă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/