(video) Organizatorii noii serii de curse Roborace dau startul sezonului Alpha

Organizatorii noii serii de curse Roborace prezintă mașinile electrice care vor participa fără pilot la un prim sezon competițional de teste. Evenimentul trebuie să deruleze peste câteva zile, până la sfârşitul primăverii, şi vehiculele vor putea fi văzute pe circuite din Spania, Italia, Marea Britanie, Ungaria și Statele Unite ale Americii.

Mașinile de curse cu autopilot au fost botezate DevBot 2.0. Acestea vor concura timp de un weekend tradiţional, iar unele etape se vor intersecta cu cele ale campionatului Formula E.

Toți participanții vor primi mașini identice din punct de vedere tehnic, dar echipelor li se va oferi dreptul de a modifica codurile şi software-ul doar în ceea ce priveşte algoritmii care răspund de comportamentul vehiculului pe circuit.

Planurile prevăd ca în 2020 să aibă loc sezonul Beta, iar din 2021 să înceapă primul sezon competiţional oficial. Se prevede că atunci versiunea finală DevBot 2.0 va avea o greutate de sub 1.000 de kg, va fi propulsat de patru motoare electrice cu o putere totală de aproximativ 1.300 de CP şi cu tracţiune spate va putea face 0-100 de km/h în mai puţin de trei secunde.

Amintim că din septembrie 2017, director executiv al acestei serii de curse este campionul Formula E din sezonul 2016-2017 – Lucas Di Grassi.

Vezi şi: (video) Maşini cu autopilot la Goodwood! Vezi cum a mers un Mustang modificat de Siemens sau un Robocar

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/