(video) Ospitalitate în stilul Nissan. Un hotel japonez are perne, mese şi papuci de cameră cu parcare automată

Combinând ospitalitatea tradițională cu tehnologia autonomă de conducere pe care o pot oferi automobilele Nissan, un han din oraşul japonez Hakone tratează oaspeții cu unele facilități neobișnuite: papuci de casă, mese și perne de podea.

La prima vedere, parcul ProPILOT Ryokan arată ca orice alt han japonez tradițional numit ryokan, însă este plin de surprize plăcute şi care reuşesc să-i surprindă pe vizitatori. Printre acestea se numără papuci de cameră, mese și perne “vii”.

De fapt, toate aceste obiecte folosite de persoanele care vin să-şi petreacă un timp acolo sau să înnopteze sunt dotate cu mici roţi şi cu tehnologia ProPILOT Park de parcare autonomă. Pentru activarea sistemului vizitatorii hotelului trebuie să apese un buton special.

Vezi şi: (video) Proiectul comun al Daimler şi Bosch. Iată cum funcţionează sistemul Automated Valet Parking

ProPILOT Park funcţionează pe acelaşi principiu ca şi într-o maşină în care este prezent, cum ar fi noul Nissan LEAF. La bază stă un laser avansat care determină distanța exactă dintre mașină și obiectele ce-l înconjoară prin vizualizare circulară. Aceeași tehnologie este utilizată și în facilitățile de la ProPILOT Park Ryokan, în timpul unei demonstrații pentru a distra oaspeții și a reduce volumul de muncă al personalului.

După ce papucii de cameră sunt folosiţi, ori mesele sau pernele stau dezordonate într-o cameră, prin apăsarea unui buton acestea se întorc singure în poziţia programată din start.

Vezi şi: (video) Noul Nissan LEAF va fi un adevărat maestru al parcării automate

În context, Nissan anunţă că pune la bătaie o cazare gratuită timp de o noapte la ProPILOT Park Ryokan pentru o pereche de turişti norocoși. Pentru o șansă de a câștiga, concurenții trebuie să posteze pe Twitter o postare simplă sau cu referire la surprizele oferite de acest hotel, folosind hashtag-urile #PPPRyokan și #wanttostay între 25 ianuarie și 10 februarie 2018.

VEZI AICI cum poate parca automat noul Audi A8!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/