(video) Pentru incidentul de la Sochi pilotul Daniil Kvyat a fost înlocuit de Max Verstappen

Pilotul olandez Max Verstappen de la Toro Rosso îl va înlocui pe Daniil Kvyat în echipa Red Bull Racing. Rusul a părăsit Red Bull şi s-a întors la fosta sa echipă – Toro Rosso.

Conducerea echipei Red Bull Racing ar fi luat această decizie după ce Kvyat a provocat un accident chiar după startul cursei de la Sochi.

Şi acesta nu este singurul incident. Anterior în Marele Premiu al Chinei, Kvyat iarăşi s-a întâlnit cu monopostul lui Sebastian Vettel.

La Sochi, rusul a frânat prea târziu după a doua curbă şi ca rezultat a lovit partea posterioară a monopostului condus de campionul Ferrari Sebastian Vettel. După o altă curbă, Kvyat l-a lovit încă o dată pe Vettel şi acesta a ieşit de pe traseu, intrând în parapet.

Pentru neglijenţa sa, Daniil Kvyat a fost nevoit să se oprească pentru 10 secunde la pit-lane, în calitate de amendă.

Următoarea cursă din calendarul Formula 1, Marele Premiu al Spaniei, se va desfăşura între 13-15 mai în Barcelona, acolo unde Kvyat va fi deja parte a echipei Toro Rosso.

Citeşte şi: (video) Nico Rosberg a câștigat Marele Premiu al Rusiei. Sebastian Vettel a abandonat cursa

Sursă: f1today.net

Articole relaționate

2 Responses

  1. Jimmy spune:

    Ce inseamna campionul Ferrari? Exista vre-un campionat Ferrari in care Vettel a iesit castigator? Altfel, campionul e de la Mercedes. O fi fost campion in trecut Vettel, dar si atunci era campionul de la Red Bull, acum fost campion cu Red Bull.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.