(video) Poliţia spaniolă a găsit un garaj în care se făceau copii ale modelelor Ferrari

Poliţiştii din oraşul spaniol Girona au avut parte de o descoperire interesantă. Aceştia au găsit o adevărată mini-uzină de producţie a copiilor unor modele Ferrari şi Lamborghini. Trei persoane au fost arestate pentru acestă infracţiune, scrie La Voz de Galicia citat de Quto.

Ancheta în acest caz a început după depistarea unui Ferrari neautentic în oraşul Benidorm. Ulterior, poliţiştii au descoperit atelierul, acolo unde au găsit 14 astfel de automobile, patru dintre care erau gata pentru a fi vândute.

În garaj puteau fi văzute copii ale unor modele mai vechi, dar şi a unor supercaruri ceva mai noi, ca: Ferrari 458 Italia, F430 Spider sau 430 Scuderia.

Vezi şi: (foto) Premieră: Chinezii au lansat oficial un Porsche Macan pentru săraci

Interesant că toate aceste “supercaruri” aveau sub capotă motoare produse de Toyota sau Peugeot. Caroseriile erau făcute din fibră de sticlă, cu folosirea unor componente originale, de exemplu logourile sau odometrele.

Preţul unor astfel de maşini începea de la 41.000 de euro şi ele puteau fi cumpărate printr-un website special.

Vezi şi: (foto) 12 maşini chinezeşti care copiază cu neruşinare designul modelelor originale

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/