(video) Poliţiştii din SUA vs cei din Moldova. Cum acţionează când au de-a face cu şoferi neascultători

Distribuie:
 • 234
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dacă la noi în ţară am văzut de nenumărate ori cât de milostivi sunt poliţiştii când au de-a face cu nişte şoferi încăpăţânaţi şi care se consideră mai presus decât legea, atunci trebuie să vedeţi pentru comparaţie videoclipul de mai jos.

Screenshot_11

Poliţiştii americani nu se joacă cu niciun şofer şi aceştia nu tolerează nici cel mai simplu strigăt în adresa lor.

Şoferul unei Toyota Sequoia a fost tras pe dreapta, a ieşit din maşină revoltat de faptul că a fost oprit şi s-a îndreptat ameninţător spre poliţist.

Bărbatul s-a apropiat prea mult de omul legii, încălcând regulile încă atunci când şi-a permis să iasă din maşină. Ca urmare, poliţistul a tras spre el cu un pistol cu electroşocuri.

De menţionat că în unele cazuri sunt folosite chiar arme de foc.

În Moldova, poliţiştii sunt nevoiţi să acţioneze în mod calm şi fără împuşcături, ca nu cumva să lezeze drepturile cetăţenilor care li se urcă în cap.

Vă mai amintiţi de un caz care s-a întâmplat în luna aprilie a acestui an, când şoferul unui microbuz de rută a fost oprit pentru că acesta avea perdele la geamurile din faţă?

Acesta la fel s-a enervat, s-a opus şi chiar s-a îmbrâncit cu poliţiştii noştri din cauză că aceştia doreau să-i scoată numerele de înmatriculare. Ultimii în schimb îi spuneau frumos: „Domnule, daţi-vă vă rog frumos la o parte” sau „Domnule, liniştiţi-vă”, cuvinte pe care nu le veţi auzi niciodată de la vreun poliţist din SUA.

Vezi mai multe: (video) Scandal pe un traseu naţional. Un şofer s-a îmbrâncit cu poliţiştii din cauza unor perdele

Vinatoarea dupa perdele :-):-) vor sa ii scoata placutele de inmatriculare pentru ca are perdele la geamurile din fata …

Опубликовано Ионом Димитровым 5 апреля 2016 г.


Distribuie:
 • 234
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Articole relaționate

10 Responses

 1. Constantin spune:

  Sunt doua situatii incomparabile. In cazul politistilor moldoveni situatia nu necesita scoaterea numerelor de inmatriculare! Insasi politistii au creat-o , dar care avea sa aiba urmari grave pentru ordinea publica( revolta si actiunile de riposta a pasagerilor, carora aici li se termina calatoria) pentru ce ambii politisti necesita sanctionati! Se putea rezolva doar cu o avertizare a soferului.Asta e. Brutalitatea si incompetenta politiei provoaca reactii adverse, este lucrul stiut.

 2. Валентина spune:

  Politistii din SUA deseori isi depasesc atributiile, asa ca nu mai dati exemplu ca in SUA prosto e pizdets.

 3. Anonim spune:

  Constantin, oricum trebuie sa te supui cerintelor politiei, chiar daca nu are dreptate. Documentezi totul si ii dai in judecata apoi, dar nu poti sa te opui asa cerintelor politiei.

 4. Vadim spune:

  In SUA pentru simpla opunere politiei iai amenzi enorme. Cunosc un caz cind intr-o bataie in America cineva intimplator a lovit un politist, amenda a fost de citeva mii de dolari.

 5. Igor spune:

  Draga redactie autoblog,Care e sensul acestui articol?

 6. Andrei spune:

  Ambele cazuri sunt logice si motivate. Intr_un stat de drept cum este SUA soferul nu are dreptul moral sa incalce legea si chiar daca drepturile lui au fost lezate de politist, soferul are mari sanse sa primeasca despagubiri prin judecata.
  La noi, unde justitia este selectiva si la comanda, in cazul cind de vina este functionarul sansele soferului de a primi despagubiri tind la zero, respectiv eu nu pot acuza un cetatean care neavind alta posibilitate incearca sa_si faca dreptul asa cum poate.

 7. nelu spune:

  nu au bani de elctroshokeri !! e mai important sa scoata o mita din acel sofer decit sa-l lase fara cunostinta

 8. Anonim spune:

  In Sua daca ceva nui is place to frecat 2 patroane si Pe urma ii pare rau ca el o esit vinovat

 9. Al Osama spune:

  Ce dati exemplu cretinii de americani ? Acolo politistii impusca oamenii ca pe caini.
  De ce nu dati exemplu Anglia unde politia nu are arme ?

  Apoi ce sosele ce conditii ce nivel de trai au moldovenii sa ai pretentia de la ei sa faca sluj cand dau de autoritati?

  Boilor