(video) Porsche a arătat opţiunile Exclusive Manufaktur pentru noul 911, iar între timp noul 911 Turbo a fost văzut în uzină

Cu ocazia unui eveniment rezervat doar pentru dealerii Porsche, care a avut loc la Thermal Club din California la sfârșitul lunii ianuarie 2019, un nou Porsche 911 Carrera S Type 992 a fost prezentat într-o configurație unică, realizată de către divizia Porsche Exclusive Manufaktur.

Automobilul a fost echipat cu un aerokit care cuprinde un pachet SportDesign, dar şi un nou spoiler fixat în stilul modelelor GT3.

Vezi neapărat: Los Angeles 2018: Primul contact cu noul Porsche 911 – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

https://www.youtube.com/watch?v=zy0bbaIN_8k

Deși marca nu a prezentat-o oficial și această opțiune nu este încă inclusă în instrumentul de configurare Porsche, un set suplimentar de elemente aerodinamice va fi oferit în curând ca o opțiune pentru clienții care doresc să aibă pe al lor nou 911 un design fin aproape de cel al unui GT3.

Acest Porsche 911 Carrera S Coupe, prezentat oaspeților, este echipat cu pachetul opțional SportDesign deja disponibil în configuratorul de brand (dar fără spoilerul sus menţionat). Acesta include elemente noi, cum ar fi jantele de 20/21 de inci finisate în culoare satin aurum, bare de protecţie reproiectate, un acoperiş din fibră de carbon, inserţii din fibră de carbon în habitaclu şi altele.

Totuşi, elementul cel mai distinctiv este noul spoiler fixat pe capacul din spate, subliniind sportivitatea mașinii. Apropo, de menţionat că odată ce va fi fixat, eleronul activ nu mai este disponibil. De asemenea, noul spoiler include o lumină de frână care o înlocuieşte pe cea care se găsea standard pe mijlocul grilei compartimentului motorului.

În interior, volanul poate primi inserţii din fibră de carbon în plus față de alte inserțiile din cabină. De asemenea, a fost prezentată o selecție largă de materiale decorative, inclusiv elemente finisate în culoarea caroseriei pentru contrast la interior. Porsche Exclusive Manufaktur continuă astfel să ofere o gamă mai largă de posibilități de individualizare pentru clienții exigenți.

Cel mai probabil, premiera programului de personalizare va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, din timp ce însuşi Porsche a lansat câteva imagini teaser pe o reţea de socializare. În acestea vedem un 911 Carrera 4S fără acel spoiler de mai sus, dar în schimb cu alte opţiuni precum un nou eşapament sport cu terminaţii vopsite în culoare neagră sau corpuri ale oglinzilor retrovizoare din fibră de carbon.

Am configurat şi noi un Porsche 911 Carrera S în configurator, aplicând opţiunile disponibile Porsche Exclusive Manufaktur şi iată rezultatul. O maşină care arată mai bine datorită jantelor Exclusive Design, a posibilităţilor de vopsire a acestora, a pachetului exterior SportDesign, foliei de protecţie a caroseriei, eşapamentului sport, frânelor carbo-ceramice cu etriere vopsite în negru lucios, centurilor de siguranţă color, inserţiilor color din habitaclu, volanului acoperit cu Alcantara, pragurilor iluminate, inserţiilor din fibră de carbon şi altele.

Vezi şi: (video) Noul Porsche 911 a fost adus pentru prima prezentare în Europa cu un elicopter, la propriu

Între timp, în spaţiul virtual a apărut şi o primă imagine cu noua generaţie Porsche 911 Turbo. Maşina a fost surprinsă chiar pe linia de asamblare. Mai multe detalii nu se cunosc deocamdată, însă potrivit informaţiilor preliminare modelul va avea un motor boxer de 3.8 litri ce va produce circa 640 de CP. Premiera modelului va avea loc în acest an.

Sursă: 4legend.com

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/