(video) Premieră absolută! Unul dintre cele mai mari showroom-uri oficiale Ferrari a fost deschis la Bucureşti

Prezentare de excepţie în capitala României! Reprezentantul general al producătorului de maşini super sport Ferrari de pe piaţa locală, dealerul Forza Rossa, a deschis vineri, 26 ianuarie, unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume care sunt dedicate exclusiv mărcii italiene.

Evenimentul a avut loc şi în contextul aniversării celor 70 de ani de existenţă a Ferrari, lucru marcat de unele maşini din colecţia aniversară, aduse special cu această ocazie la Bucureşti.

Mai exact, Forza Rossa a trecut la o nouă casă după 10 ani de prezenţă pe piaţa din România, dar şi după ce în 2016 a fost închis temporar şi ulterior definitiv vechiul showroom.

Noul showroom se află în Otopeni, pe Calea Bucureştilor 91A, într-o zonă apropiată de aeroportul internaţional Henri Coandă şi de clădirea care adăposteşte colecţia de maşini a omului de afaceri Ion Ţiriac.

Vezi şi: (video) O nouă maşină în colecţia lui Ion Ţiriac, un Ferrari F40 de toată frumuseţea

Cea a dealerului Forza Rossa este catalogată ca fiind una dintre cele mai mari ansambluri imobiliare tehnologice din lume, dedicat în totalitate mărcii Ferrari.

În peste cei 4.000 de metri pătraţi se va putea găsi în primul rând o zonă de prezentare a maşinilor, dar şi una în care potenţialul client poate vedea îndeaproape dotările/materialele de pe viitorul său automobil, gen jante, mecanisme de frânare, scaune, culori pentru caroserie, tipuri de volane, tapiţerie pentru interior şi multe alte lucruri interesante.

Un alt lucru important este că Forza Rossa este acreditat să execute reparaţii pentru toate automobilele Ferrari, având pentru aceasta unul din cele mai tehnologizate service centre din Europa.

Considerată cel mai mare ansamblu imobiliar tehnologic din Europa dedicat 100% brandului Ferrari, Forza Rossa Holding mai este acreditat să execute reparații și certificări pentru automobilele clasice Ferrari! La nivel european există doar 3 reprezentanți oficiali acreditați în acest domeniu!

Complexul care aparţine Forza Rossa mai include încă un showroom dedicat exclusiv maşinilor second-hand, care oferă clienţilor posibilitatea de a alege maşini rulate care deţin toate certificările Ferrari de calitate şi garanţie.

Noua clădire va pune la dispoziţia clienţilor Ferrari şi un garaj subteran cu servicii complete de parcare, cosmetizare şi întreținere pe termen lung, toate oferite de o echipă de asistenţă tehnică dedicată.

Totodată, acolo va fi şi clubul proprietarilor de Ferrari, un spaţiu amenajat la primul nivel, dedicat exclusiv evenimentelor clienţilor brandului.

“Avem mulţi proprietari şi fani Ferrari atât în Bucureşti, în România, cât şi în regiune, iar acest nou showroom este gândit să-i apropie şi mai mult de experiențele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care îl promovează Ferrari în lume”, a declarat Enrico Galliera, senior vice-president Ferrari SpA, prezent la deschiderea oficială.

La mijlocul lunii noiembrie a anului trecut, dealerul a prezentat clienţilor noul model Ferrari 812 Superfast, iar în curând va ajunge şi cel mai nou model – Ferrari Portofino. Pe lângă acestea deja în zona expoziţională există modele ca: 488 GTB, 488 Spider sau Ferrari GTC4Lusso T în variantă cu motor V8.


Forza Rossa Holding, firma care controlează dealerul Ferrari Forza Rossa, este deținută 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional şi soţie a fostului ministru al sănătăţii din România Ion Bazac.

Amintim că Forza Rossa a inaugurat primul showroom dedicat exclusiv Ferrari în mai 2008. În decembrie 2009, Forza Rossa a deschis la București şi cel mai mare magazin – Ferrari Store – din Europa, în urma unei investiții de 4.5 milioane euro. Magazinul ce oferea îmbrăcăminte, accesorii, ceasuri şi multe alte produse avea 500 de metri pătrați.

Din 2008 şi până în prezent Forza Rossa a reuşit să vândă peste 100 de maşini, inclusiv şi un magnific Ferrari LaFerrari!

Forza Rossa mai deţine şi un contract de comercializare a maşinilor Lotus, inclusiv deservirea acestora!

Vezi şi: (foto/video) Accident de lux la Bucureşti. Un milionar a ajuns cu un Ferrari într-un stâlp

Iată ce maşini s-au putut vedea în 2017 în showroom, înainte de redeschiderea oficială:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/