(video) Premieră Mondială: Ford F-150 Raptor SuperCrew

Printre premierele ce vor putea fi găsite la standul Ford de la Salonul Auto Nord American cel puțin unui model ar trebui să-i revină o parte bună din standul constructorului american. Este vorba despre noul Ford F-150 Raptor SuperCrew, varianta cu cabină dublă a versiunii de performanță F-150 Raptor.

The all-new Ford F-150 Raptor SuperCrew with four full-size doors adds room for passengers and gear, expanding choice and versatility in the toughest, smartest, most capable F-150 Raptor ever.

Dotat cu patru uși, noul F-150 Raptor SuperCrew oferă mai mult spațiu în primul rând pentru picioarele pasagerilor spate. Exteriorul noului model este foarte similar cu cel prezentat anul trecut în versiune cu două uși și prezintă un body kit agresiv cu o bară față proeminentă, gardă la sol imensă, scut de protecție a motorului și jante de 17 inch încălțate cu roți BFGoodrich All Terrain KO2.

Sub capotă se regăsește motorul V6 de 3.5 litri ce produce 411 cai putere și 588 Nm, cuplu care este transferat cu ajutorul cutiei automate cu zece rapoarte. Bineînțeles F-150 Raptor SuperCrew dispune de un sistem de tracțiune integrală care pune la dispoziția șoferului câteva moduri de rulare:

  • Normal – pentru condus zilnic
  • Street – pentru performanțe maxime pe asfalt
  • Whether mode – pentru ploaie, zăpadă și gheață
  • Noroi și nisip
  • Baja mode – pentru performanțe maxime în deșert
  • Rock mode – pentru suprafețele pietroase

Noul Ford F-150 Raptor SuperCrew va fi disponibil în showroomurile americane din toamna acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/