(video) Premieră mondială: Lexus LC Convertible Concept

Lexus a “șocat” lumea auto acum doi ani la Detroit cu debutul noului coupe LC. A fost o dovadă a noului sentiment de ambiție creativă a brandului, dar a fost doar începutul.

De atunci, echipa de design Lexus a explorat evoluția mărcii, iar ultimul rezultat al acestor explorări îşi va face debutul la NAIAS 2019 (North American International Auto Show).

Un roadster fără acoperiş care este o reflecție artistică a coupeului LC a avut ca scop final în design expresia “frumuseţii finale”, afirmă cei de la Lexus. De la marginea parbrizului până la marginea cea mai îndepărtată a capacului ce găzduieşte acoperişul retractabil, fiecare linie a conceptului LC Convertible a fost desenată pentru a evoca un răspuns emoțional.

Cu un design uimitor din toate punctele de vedere, noul concept, chiar poate fi considerat un automobil de serie în toată regula, este un vehicul halo aspirațional pentru întreaga gamă Lexus.

“Acest concept are un design inconfundabil al coupeului LC și îl reimaginează pe o viitoare decapotabilă. Acesta îmbină toate cele mai bune aspecte ale coupeului original cu designul dinamic al unei maşini în care intră mai mult aer”, a declarat Tadao Mori, designer-șef al conceptului LC Convertible.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? O culoare în care poate fi vopsit noul Lexus LC a fost dezvoltată timp de 15 ani

Lungă, scund şi “slab”, conceptul LC Convertible păstrează proporțiile atletice ale coupeului. Este o formă care a evoluat în mod natural de la designul original LC, dar totuși reușește să stea singură cu o identitate unică. Acesta îmbină estetica unică japoneză cu promisiunea satisfacției senzoriale pe care o poate oferi doar o decapotabilă.

Pe lângă atracția vizuală a elementelor exterioare metalizate, conceptul LC Convertible atrage atât șoferii, cât și pasagerii, cu o alură a unui habitaclu care să satisfacă orice nevoie. De la confortul scaunelor personalizate până la simțul fiecărui comutator sau buton, totul pe acest LC este conceput pentru a face chiar și cea mai obişnuită călătorie una relaxantă.

Pielea de culoare albă abundă prin salon, în timp ce cusătura galbenă contrastantă este folosită în mod ingenios, fără a distrage atenția de la eleganța subtilă a designului general. Jantele au un design unic şi măsoară 22 de inci fiecare.

Automobilul măsoară 4.770 mm în lungime, 1.920 mm în lăţime, 1.340 mm în înălţime şi 2.870 de mm în ampatament.

“Versiunea de serie a acestui concept va şti să bucure în mai multe moduri. Vei vedea liniile sale dinamice în timp ce te apropii, vei auzi motorul după ce l-ai pornit și vei simți totul în jurul tău odată pe drum. Toate vor implica simțurile într-un mod care este unic și interesant de fiecare dată când vă aflați în spatele volanului”, a adăugat Tadao Mori.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii, nici tipul acoperişului retractabil al conceptului. La Salonul Auto de la Detroit Lexus va prezenta şi versiunea Track Edition a coupeului RC F.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/