(video) Premieră: Noile Porsche Panamera GTS & Panamera GTS Sport Turismo

Porsche deja a făcut o tradiţie din lansarea după o anumită ordine a maşinilor sale. După oricare model Turbo trebuie să apară unul GTS şi iată că s-a întâmplat din nou. Noile Porsche Panamera şi Panamera Sport Turismo sunt acum disponibile pentru a fi comandate în versiune GTS.

https://www.youtube.com/watch?v=0MVxB78GZLI

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Porsche Panamera – Premieră

În centrul atenţiei ambelor modele Panamera GTS se află un motor V8 de 4.0 litri, care produce 460 CP și un cuplu maxim de 620 Nm. Puterea este redată printr-un sunet emoţional prin sistemul de evacuare sport standard. Motorul biturbo alimentat cu benzină, care are un filtru de particule, produce cu 20 CP si 100 Nm mai mulţi decât pe modelul din generaţia anterioară.

Noile Panamera GTS si Panamera GTS Sport Turismo pot accelera de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde datorită pachetul standard Sport Chrono. Cele două modele pot atinge şi o viteză maximă de 292 și respectiv 289 km/h.

Porsche promite că nu vor exista întreruperi în forța de tracțiune, deoarece puterea este transmisă sistemului de tracțiune integrală Porsche Traction Management (PTM) prin intermediul cutiei de viteze PDK cu opt trepte şi dublu ambreiaj.

Vezi şi: (video) Test Drive: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo – Premieră

Noile modele Panamera GTS mai sunt dotate cu o suspensie pneumatică adaptivă cu tehnologie cu trei camere de aer. Aceasta este montată standard, ceea ce determină un control flexibil și o rată optimă de extindere a arcurilor. Împreună cu şasiul sport, cele două modele GTS au o gardă la sol redusă cu 10 mm comparativ cu cea a maşinilor standard, în timp ce sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM) a fost adaptat pentru o calibrare mai sportivă.

Mai trebuie de menţionat că mecanismele de frânare de pe automobile au discuri mai mari: 390 mm pe faţă şi 365 pe spate.

În comparație cu predecesorul, noul pachet de echipamente de bază Panamera GTS a fost îmbunătățit semnificativ într-o serie de domenii. Pachetul Sport Design care include un splitter nou negru,un difuzor de culoare neagră și o varietate de elemente mai întunecate evidențiază aspectul atletic. Modelele GTS sunt echipate cu jante de 20 de inci Panamera Design ca dotare standard.

Interiorul are elemente distinctive finisate cu Alcantara de culoare neagră și aluminiu anodizat. Pachetul standard include, de asemenea, un volan sport multifuncțional încălzit cu padele de schimbare a vitezelor, ornamente din Alcantara și modulul Connect Plus pentru o gamă largă de servicii digitale. Cu pachetul opțional Interior GTS, șoferii pot personaliza maşina lor cu diverse elemente de design, cum ar fi un contor de turații, cusături de designer şi logouri GTS în nuanţele contrastante Carmine Red sau Crayon.

Modelele GTS oferă toate aceleași inovații ca și gama Panamera de nouă generație. Printre acestea se numără Porsche Advanced Cockpit, sisteme de asistenţă precum Porsche InnoDrive, inclusiv sistemul de control al vitezei de croazieră și sistemul de roţi directoare spate, acesta din urmă fiind oferit opţional.

O altă dotare interesantă ce poate fi acum comandată este un head-up display. Afișajul poate fi configurat de către șofer și proiectează toate informațiile relevante direct în câmpul vizual, cu o gamă largă de culori.

Noile modele GTS sunt disponibile la comandă acum. Preţurile urmează a fi anunţate.

Prima apariţie publică a maşinilor ar putea avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/