(video) Premieră: Noua ediţie specială Jaguar E-PACE Chequered Flag

Jaguar lansează o nouă ediţie specială pentru E-PACE. Chequered Flag este o ediţie unică, cu soluţii stilistice premium și o serie de caracteristici modernizate standard, toate construite pe agilitate, precizie și performanță de la care clienţii acestui SUV compact se aşteaptă.

Cu nişte insigne exterioare laterale Chequered Flag şi un set de jante de 19 inci, finisate în Satin Dark Grey şi care atrag imediat privirea, un astfel de crossover va fi disponibil în trei culori unice: Photon Red exclusiv pentru acest model, alături de Corris Grey şi Yulong White.

În habitaclu de asemenea are o serie de însemne Chequered Flag, în timp ce tapiţeria Ebony Grained se combină cu nişte cusături contrastante de culoare roşie pentru un aspect premium.

Ediția specială mai vine şi cu o listă cuprinzătoare de dotări şi caracteristici standard. Fără să plecăm departe, aflăm că habitaclul va mai fi completat de nişte scaune faţă încălzite şi reglabile electric în 10 poziţii, un acoperiş panoramic, un panou de bord digital TFT Interactive Driver Display de 12.3 inci, alături de un volan în stil R-Dynamic, nişte padele negre în spatele său, dar şi o decoraţie a tavanului cu material în culoare Ebony Morzine.

Revenind la exterior, acesta se va distinge printr-un kit de bare de protecţie R-Dynamic în culoarea caroseriei, ţevi duble de eşapament şi faruri LED cu semnătură luminoasă sub forma literei J, alături de un Black Exterior Pack. Un hayon acţionat electric şi un sistem de acces keyless vor adăuga comoditate suplimentară.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Jaguar E-PACE R-Dynamic

Revenind la partea de dotări, aflăm că cele care răspund de conectivitate au fost îmbunătățite prin introducerea interfeţelor Apple CarPlay și Android Auto. Prin “oglindirea” dispozitivului mobil pe ecranul central de 10 inci Touch Pro, conducătorilor auto li se permite să-şi utilizeze aplicațiile preferate în mișcare în siguranță .

Ca și în cazul tuturor modelelor E-PACE, ediţia specială Chequered Flag este disponibilă cu Smart Settings, tehnologia de auto-învățare. Acest sistem utilizează inteligenţa artificială pentru a învăţa obiceiurile conducătorilor auto în timp, pentru a anticipa nevoile lor și pentru a servi cu funcţionalităţi cheie la momentul potrivit. Printre acestea se numără: ajustarea scaunului, climatizării și sistemului infotainment bazat pe preferințe individuale, mașina recunoscând fiecare conducător auto prin setările cheii sau semnalul Bluetooth al telefonului.

Viitorii proprietari mai pot adăuga sau personaliza E-PACE cu o gamă cuprinzătoare de accesorii Jaguar. Aceasta include o serie de caracteristici populare, versatile și practice, în plus față de noul Pet Packs, introdus pentru a asigura că animale de companie pot călători în condiții de siguranță și în confort.

La capitol tehnic, clienţilor li se pun la alegere patru motorizări în combinaţie cu această ediţie specială. Motoare diesel cu 150 sau 180 de CP, precum şi benzinare cu 200 sau 249 CP. Toate sunt combinate cu transmisii automate şi sistem de tracţiune integrală.

De asemenea, încă o dotare disponibilă este suspensia Adaptive Dynamics. Monitorizarea mișcărilor vehiculului la fiecare două milisecunde și calcularea forței de amortizare necesare la fiecare 10 milisecunde, permite vehiculului să răspundă instantaneu la comenzile șoferului și schimbările de suprafață rutieră, oferind un control mai mare și o reducere la minim a ruliului.

Jaguar E-PACE Chequered Flag Special Edition poate fi comandat acum, având un preţ de start de 40.050 de lire sterline în Marea Britanie. Producătorul menţionează că dotările şi motoarele pot varia în dependenţă de piaţă.

Vezi şi: (video) Premieră: Noile ediţii speciale Jaguar F-PACE 300 SPORT şi F-PACE Chequered Flag

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/