(video) Preşedintele Igor Dodon are o nouă maşină de serviciu

Preşedintele Igor Dodon a schimbat maşina de serviciu. Dacă după accident a fost văzut deplasându-se temporar cu un Mercedes-Benz S-Class cu numere civile, din garajul Cancelariei de Stat, acum utilizează un alt automobil.

Noua maşină prezidenţială a putut fi observată şi se găseşte în aceste clipe în oraşul Comrat, împreună cu cea a preşedintelui turc.

Vezi şi: (video) Maşinile SPPS şi limuzinele lui Erdogan au ajuns la Comrat mai repede decât acesta cu elicopterul

Vezi maşina de la secunda 10, minutul 20:35 şi 28:45.

Automobilul la care facem referire este de model Mercedes-Benz S-Class facelift, o variantă actualizată şi mai nouă a Mercedes-ului folosit temporar. Sedanul poartă pe partea frontală un drapel în locul plăcuţei de înmatriculare, însă pe uşa portbagajului se poate observa numărul RM 0001.

Maşina este vopsită într-o culoare neagră, are un ampatament alungit şi din câte se poate vedea nu este blindată. Pentru că lipsesc inscripțiile care indică motorizarea automobilului, este dificil de stabilit deocamdată ce propulsor exact ascunde sub capotă.

Vezi şi: (video) Coloana oficială a preşedintelui Turciei, văzută de şoferi şi pietoni. Din ce maşini e compusă

Însă, reieşind din faptul că maşina care a fost avariată grav în urma accidentului avea un motor V8 pe benzină, care produce 435 de CP, cea nouă ar fi un model similar – Mercedes S 560 4MATIC L.

Un asemenea model a început să fie produs de la mijlocul verii anului trecut şi ascunde sub capotă un motor V8 de 4.0 litri, alimentat cu benzină, care produce 469 de CP şi 700 Nm de cuplu. Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în 4.6 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 de km/h.

Evident această maşină include un sistem de tracţiune integrală şi o suspensie pneumatică, elemente care fac deplasările mai sigure şi mai confortabile.

Un Mercedes-Benz S 560 4MATIC L are un preţ de start oficial în Republica Moldova de 119.340 de euro.

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/