(video) Prezentare de excepţie a noului CX-5 la showroom-ul Mazda de la Chişinău

În weekend-ul care a trecut importatorul Mazda în ţara noastră a organizat o adevărată petrecere cu ocazia prezentării şi lansării noului model pe piaţă – noua generaţie Mazda CX-5. Echipa noastră a fost prezentă la eveniment şi acum dorim să vă arătăm cum a fost.

https://www.facebook.com/autoblogmd/videos/615938035259125/

Noua generaţie Mazda CX-5 a fost primită în Chişinău ca la ea în patrie. Reprezentanţii mărcii au transformat showroom-ul într-o zonă specifică culturii japoneze, invitând pentru a impresiona oaspeţii nu doar gheişe, sportivi care practică kendo, dar şi samurai cu săbii katana autentice.

Pe lângă cele două exemplare Mazda CX-5 expuse în showroom, clienţilor le-a mai fost prezentată şi noua Mazda MX-5 RF. Acest model cu acoperiş tare şi care poate fi retractat de asemenea poate fi comandat în ţara noastră.

Oaspeţii au mai fost delectaţi cu bucate alese din bucătăria japoneză, iar cei interesaţi au învăţat cum să facă un origami.

Înainte ca acest SUV să ajungă în ţara noastră, am avut ocazia să-l testăm prin împrejurimile oraşului Barcelona. Vezi ce impresii ne-a produs: (video) Test Drive: Noua Mazda CX-5

Amintim că preţul de start în Moldova pentru noua generaţie Mazda CX-5 porneşte de la 21.800 de euro. Varianta obişnuită vine cu nivel de echipare Emotion şi propulsor pe benzină de 2.0 litri sub capotă.

Vezi mai multe detalii: Noua generaţie Mazda CX-5 poate fi comandată deja în Moldova. Iată lista de preţuri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/