(video) Primele 18 exemplare BMW i8 Roadster First Edition au fost înmânate membrilor BMW i8 Club

Distribuie:
 • 6
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

O plăcuţă din interior confirmă că aceste 18 exemplare BMW i8 Roadster au ieşit de pe linia de asamblare a uzinei BMW Group din Leipzig unul după altul şi sunt printre primele predate clienţilor. La BMW Welt din Munchen s-au adunat recent membrii clubului BMW i8 şi acestora li s-a înmânat cheile ediţiei limitate exclusive a acestui roadster plug-in hybrid special din partea lui Peter van Binsbergen, director de vânzări şi marketing BMW Germania.

Totodată, după eveniment, cele 18 automobile frumoase au făcut şi o călătorie excepțională din Germania şi până spre Lacul Como, în Italia, pentru Concorso d’Eleganza, unde au fost expuse weekend-ul trecut la Villa d’Este.

Exclusivistul BMW i8 Roadster First Edition, care a fost disponibil pentru comandă pentru o foarte scurtă perioadă de timp, este limitat la doar 200 de exemplare în lumea întreagă. O plăcuţă exclusivă din interior, dispusă pe consola centrală pe partea conducătorului, identifică First Edition ca un obiect de colecţie veritabil, fiind înscrise cuvintele „First Edition” şi numerotarea ediţiei limitate „1 of 200”.

Cele 18 automobil primite de clubul BMW i8 sunt printre primele dintre aceste 200 de exemplare şi, ca surpriză specială pentru membri, poartă inscripţia „1 of 18”. Automobilele se deosebesc de altele prin opţiuni exclusiviste la interior, precum: aplicaţii ceramice pentru butoanele de control, decoraţiuni interioare din carbon uscat, sistem audio Harman Kardon Hi-Fi sau logoul BMW i8 proiectat în zona picioarelor şi atunci când uşile se deschid.

Prezentarea a fost o ocazie ce nu trebuia ratată pentru că, chiar şi pentru angajaţii BMW Group, BMW i8 Roadster este un model foarte atractiv şi plin de emoţie. Christian Ach (director de vânzări şi afaceri directe BMW Germania), Dr. Robert Irlinger (director al linie de produse BMW i), Rainer Rump (project manager) şi Robert Forrest (designerul BMW i8 Roadster) i s-au alăturat lui van Binsbergen în întâmpinarea membrilor Clubului BMW i8 din Germania, Elveţia, Singapore şi Belgia care au călătorit la Munchen special pentru această prezentare.

„Am aşteptat cu nerăbdare acest moment de luni de zile – de fapt, de când am văzut primele imagini ale acestui superb automobil. Şansa de a ne bucura de experienţa de condus uimitoare a Coupelui într-un Roadster este un vis devenit realitate pentru noi toţi. Eu şi ceilalţi membri ai clubului am fost extrem de impresionaţi de primirea caldă şi entuziastă de care ne-am bucurat aici la BMW Welt. A fost un moment emoţionant pe care nu-l vom uita niciodată”, a explicat Claus-Dieter Bachmann, preşedintele Clubului BMW i8.

Spre deosebire de cele mai multe cluburi auto, care tind să se formeze la sfârşitul ciclului de viaţă al unui model, Clubul BMW i8 a fost creat la lansarea pe piaţă a BMW i8 Coupe, încă din 2014. Acest lucru subliniază fascinaţia acestui automobil sport plug-in hybrid, care captează pasionaţii de automobile prin arhitectura LifeDrive unică şi un limbaj de design BMW i estetic.

Din momentul lansării sale pe piaţă, BMW i8 a devenit cel mai vândut automobil sport hibrid din lume şi a câştigat nenumărate premii pentru designul său vizionar şi conceptul revoluţionar de automobil. Noul BMW i8 Roadster adaugă experienţa condusului decapotabil la combinaţia de mobilitate fără emisii locale şi performanţe de top.

Toate detaliile despre model: (video) Los Angeles 2017: Premieră mondială – BMW i8 facelift şi noul BMW i8 Roadster

GALERIE FOTO:


Distribuie:
 • 6
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Articole relaționate