(video) Primele plăcuţe de înmatriculare digitale! Apar în 2018 şi iată ce vor mai putea afişa

Primele plăcuţe de înmatriculare auto digitale vor apărea pe maşini în acest an! Producătorul primei plăci de acest gen, compania Reviver Auto, a anunţat în cadrul Salonului Auto de la Detroit că a primit permisiunea de la autorităţile din California pentru ca acestea să fie utilizate legal.

Vezi toate premierele auto de la Salonul Auto de la Detroit.

Plăcuţa de înmatriculare numită RPlate Pro nu mai este o bucată de metal, ci un dispozitiv cu ecran digital, pe care în afară de tradiţionala combinaţie de litere şi cifre pot fi afişate mesaje personalizate, dar aprobate de către Departamentul înregistrări auto din SUA.

Setarea plăcuţelor digitale se va putea face online prin serviciul RConnect, iar primul dealer care le va comercializa în California va fi Galpin Ford.

“Plăcuța de înmatriculare nu s-a schimbat de când Henry Ford a lansat Model T în 1908. Astăzi, 110 de ani mai târziu, schimbarea a atins drumurile, pe măsură ce RPlate Pro se lansează pe una dintre cele mai mari piețe de autovehicule”, a declarat directorul Reviver Auto Neville Boston.

RPlate Pro mai are şi o serie de posibilităţi interesante precum: prelungirea automată a termenului de înregistrare a unităţii de transport, afişarea reclamelor, informaţiilor despre plata locurilor de parcare, despre asigurare şi încălcările comise de proprietar, şi chiar informaţii despre furturi auto.

https://youtu.be/A_H6Ix2jsdM

Vezi şi: INP se laudă cu un nou „trofeu”. Vezi ce BOS a rămas fără numere de înmatriculare

Producătorul dispozitivului prognozează că doar în acest an vor apărea circa 100.000 de maşini cu astfel de plăcuţe. Totuşi, fiecare posesor de automobil va avea libertatea de a alege între unele digitale sau obişnuite. Cât vor costa astfel de plăcuţe pentru o maşină deocamdată nu se cunoaşte.

Plăcuţele de înmatriculare digitale sunt folosite în prezent într-un program pilot de teste în Arizona, stat care va fi urmat de Florida, Texas şi altele.

Vezi şi: Record în Dubai. Un magnat indian şi-a deschis larg portofelul pentru a cumpăra o plăcuţă de înmatriculare

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/