(video) Primul accident cu noul Chevrolet Corvette ZR1 în public. La volan era chiar vicepreşedintele GM

Primul accident public cu implicarea noului supercar Chevrolet Corvette ZR1 a fost înregistrat. Incidentul a avut loc în acest weekend înainte de startul Detroit Grand Prix al seriei IndyCar, iar la volan s-a aflat vicepreședintele executiv General Motors Mark Reuss.

Imaginile video surprinse de mai multe camere arată că şoferul a pierdut controlul automobilului după o curbă din care a încercat să iasă cu viteză. Având o tracţiune pe puntea din spate, maşina în rol de Pace Car a derapat şi a intrat într-un gard de beton.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă cursa s-a amânat pentru 27 de minute din cauza rămăşiţelor care s-au împrăştiat pe pistă.

Vezi şi: (video) Cum să faci mulţi bani la 75 de ani? Aduni 16 maşini unice şi le vinzi pe toate la licitaţie

Amintim că noul Chevrolet Corvette este echipat cu un motor V8 Supercharghed de 6.2 litri, care produce 766 de CP şi 969 Nm de cuplu. Greutatea automobilului nu depăşeşte 1.598 de kilograme, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de puţin peste 338 de km/h. Acceleraţia 0-96 de km/h o face în 2.85 secunde.

Vezi şi: (video) Chevrolet a măsurat în mod profesionist viteza maximă pe care o poate atinge noul Corvette ZR1

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/