(video) Primul SUV electric Ford va purta denumirea Mach 1

Ford a făcut un anunţ intrigant despre faptul că este în proces de pregătire a unui SUV electric. Maşina va purta denumirea Mach 1, nume folosit de gigantul american pentru o versiune sport a modelului Mustang produs în anii ’70.

https://youtu.be/cQ9JL2ZkOD4

Filmuleţul teaser prezintă un Ford Mustang decapotabil și un SUV Ford Explorer, ambele maşini intrând într-un garaj lovit ulterior de un fulger. Cel mai probabil acest indiciu se referă la dinamica şi capacităţile de off-road pe care le va avea electromobilul.

Evident că Ford nu a intrat în detalii pentru a dezvălui toate informaţiile înainte de vreme. S-a menţionat doar că maşinile electrice ale mărcii sunt şi vor fi dezvoltate de subdiviziunea Team Edison. În context, modelul misterios va apărea pe piaţă în 2020.

Vezi şi: Planurile Ford pentru următorii 5 ani: 13 maşini cu motoare electrice, printre care şi un Mustang hibrid

Amintim că denumirea Mach 1 a fost folosită de Ford pentru modelul Mustang între anii 1968-1978. Aceasta a înlocuit versiunea GT, care exista înainte de această decizie şi care a fost reîntorsă după un deceniu.

Vezi şi: BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company şi VW Group au deschis o reţea comună de staţii de încărcare

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/