(video) Profit-sharing la Porsche: Bonus mai mare pentru mai mulţi angajaţi

Profit-sharing la Porsche. După un record înregistrat în anul financiar 2018 la capitolele venit, profit și livrări, un bonus special de până la 9.700 de euro înainte de impozitare este plătit angajaților producătorului de automobile sportive. Această recompensă este o recunoaștere a dăruirii extraordinare și angajamentul tuturor personalului de la Porsche.

Bonusul în sine va consta din două părți principale: 9.000 de euro vor fi plătiţi forței de muncă Porsche ca un bonus de performanță pentru anul financiar 2018, iar alţi 700 de euro compania îi va redirecţiona drept contribuție specială la sistemul de pensii Porsche VarioRente sau într-un fond de pensii personal.

Producătorul de automobile sport şi-a mărit volumul de livrări cu 4%, până la 256.255 de vehicule în 2018. Respectiv venitul a crescut cu 10% până la 25.8 miliarde de euro, iar, în același timp, profitul net a crescut cu 4% până la 4.3 miliarde de euro, în timp ce randamentul investițiilor a fost de 16.6%.

Drept o paralelă, forța de muncă a crescut cu aproximativ 9%, până la 32.325 de angajați. Bonusul pentru anul financiar 2018 va fi achitat unui număr de aproximativ 25.000 de angajați ai Porsche AG, ajustat pentru a ține cont de orele de lucru individuale și de stagiul de muncă în cadrul companiei.

“2018 a fost extrem de provocator și a întins echipa noastră la limite uneori. În ciuda acestui fapt, am fost încă în măsură să depășim cifrele excelente din anul precedent pentru venituri, profit și livrări, și să lansăm mai multe vehicule excepţionale pe piață”.

Un prim exemplu este a opta generație a iconicului 911, care şi-a sărbătorit premiera în Los Angeles, în noiembrie anul trecut (am fost acolo!). Compania este, de asemenea, pe drumul cel bun pentru începerea producției primului său electromobil numit Taycan, datorită pregătirilor meticuloase.

Toate aceste lucruri sunt rezultatul unui mare efort de echipă și suntem foarte mândri de colegii noștri. Pasiunea și angajamentul pe care le arată în fiecare zi va permite mărcii să aibă o poziţie excelentă pe piaţă pentru următorii ani”, a declarat Oliver Blume, şeful Porsche AG.

Vezi şi: Vânzările Porsche în 2018: Interes sporit pentru Panamera, iar Macan rămâne bestseller

Bonusul special va fi plătit împreună cu salariile pentru luna aprilie. Nu se bazează în mod specific pe diferite niveluri de salarizare, dar sunt stabilite la o rată fixă.

“Aceasta este înțelegerea noastră de egalitate de șanse. Știm că fiecare angajat din această companie contribuie la succesul său, iar abordarea noastră față de aceste bonusuri reflectă această conștientizare”, a menţionat Andreas Haffner, membru al Comitetului executiv pentru resurse umane.

Bonusul special pentru 2018 este mai mare decât bonusul special și aniversar pentru 2017. Iată cât au primit anul trecut: Profit record – prime record! Porsche continuă să-şi stimuleze angajaţii cu bonusuri de mii de euro

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/