(video) Proprietarii de Jaguar-uri vor putea plăti pentru carburant direct de pe ecranul multimedia

Proprietarii de modele actualizate F-Pace, XE şi XF vor avea ocazia să achite pentru carburant doar prin apăsarea câtorva butoane pe ecranul sistemului multimedia. Compania britanică va lucra în această privinţă cu reţeaua de staţii Shell.

Datorită unei aplicaţii speciale, instalată în memoria sistemului multimedia, va trebui găsită cea mai apropiată staţie PECO Shell, iar după alimentare va fi indicat numărul pompei şi suma de bani. Pe ecranul de pe consola centrală va apărea un cec, care poate fi trimis pe poşta electronică.

Plata pentru carburant se va face dintr-un cont Paypal cu ajutorul serviciilor Apple Pay sau Android Pay. Ultimul va fi lansat ceva mai târziu în acest an.

Un astfel de proiect comun organizat de Jaguar şi Shell va funcţiona deocamdată în Marea Britanie, însă nu se exclude că în viitor sistemul va apărea în alte ţări şi va include şi alte reţele petroliere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/