(video) Prototipul Toyota şi trei echipaje sunt pregătite pentru noul sezon WEC

Subdiviziunea sportivă a companiei Toyota a dezvăluit modelul actualizat a prototipului de curse TS050 Hybrid LMP1, pe care îl va folosi în noul sezon al curselor de anduranţă, dar şi în maratonul de 24 de ore de la Le Mans.

Primele imagini şi informaţii oficiale Toyota le-a publicat în această dimineaţă, înainte de startul oficial al aşa-zisului Prolog de la Monza. Maşina a fost arătată în specificaţia cu o forţă de apăsare redusă.

Specialiştii Toyota au păstrat şi unitatea de propulsie pe care au folosit-o anul trecut, un motor V6 de 2.4 litri cu un sistem hibrid cu o putere de 8MJ, maxim cât este permis după regulile LMP1 (puterea totală se ridică la 1.000 de cai). Atât agregatul, cât şi sistemul ERS au fost modificate intensiv.

După ce anul trecut cei de la Toyota nu au mai avut norocul să câştige la Le Mans, în acest an ofensiva va fi una mult mai puternică, pentru prima dată din 1999 fiind pregătite trei echipaje!

Preşedintele echipei Toshio Sato a dat de înţeles clar că scopul principal al Toyota în acest sezon este să cucerească pentru prima dată în istoria sa maratonul de 24 de ore.

“Toată echipa va munci şi este motivată pentru a căştiga. Ne dorim acest lucru, dar în acelaşi timp înţelegem că lupta cu Porsche va fi una foarte dură. A treia maşină ne deschide posibilităţi suplimentare şi vom face tot posibilul pentru a le oferi spectatorilor un show plin de emoţii. Avem deja o experienţă dureroasă în spate, însă avem un scop binedefinit. Toţi – maşinile, echipa şi piloţii – trebuie să lucreze impecabil. În iunie vom vedea dacă am reuşit să facem tot ceea ce era necesar”.

Primul echipaj va fi format din piloţii: Mike Conway, Kamui Kobayashi şi José María López. Al doilea: Sébastien Buemi, Anthony Davidson şi Kazuki Nakajima. A treilea: Stéphane Sarrazin, Yuji Kunimoto şi Nicolas Lapierre.

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/