(video) Ramzan Kadîrov i-a dăruit lui Khabib Nurmagomedov o maşină de lux. Voi ştiţi pentru ce

Liderul republicii cecene Ramzan Kadîrov a organizat în seara zilei de ieri o cină fastuoasă în onoarea lui Khabib Nurmagomedov, care este originar dintr-o localitate din Republica Daghestan din vecinătate.

Sportivul a venit la Groznîi într-o vizită după o invitaţie oficială, acolo unde s-a întâlnit şi cu luptătorii clubului republican Akhmat.

Primarul orașului Groznîi, Ibrahim Zakriev, a anunțat că Khabib a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Groznîi. De asemenea, un alt premiu ridicat de sportiv a fost medalia comemorativă “200 de ani de la înființarea oraşului Groznîi.

Tatăl şi antrenorul lui Nurmagomedov au primit prin decret titlul de “Lucrător emerit în domeniul culturii fizice a Republicii Cecene”.

Într-un final, drept semn de mulţumire şi recunoaştere, Ramzan Kadîrov i-a înmânat luptătorului cheile de la un sedan de lux Mercedes-Benz S-Class de ultimă generaţie. Automobilul este vopsit într-o culoare neagră şi este făcut de marca care e deosebit de populară în regiune.

Douăzeci și șapte de lupte și 27 de victorii, inclusiv asupra celor mai renumiți rivali. Întreaga lume continuă să discute victoria extraordinară asupra irlandezului Conor McGregor. Khabib Nurmagomedov a devenit campion mondial la categoria uşoară şi s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul oficial UFC printre cei mai buni luptători. 

Vezi şi: (video) O nouă nuntă de vis în Cecenia. Iată ce maşini de lux au fost în centrul atenţiei

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/