(video) Reîncarnarea modernă a lui BMW Isetta, noul electromobil Microlino, apare în această primăvară

Compania elvețiană Micro Mobility Systems, care produce trotinete, scutere şi alte mici vehicule de la sfârșitul anilor 1990, a prezentat prototipul final al primei sale mașini – Microlino. Compacta pregătită în proporţie de 95% şi în stilul legendarului microcar BMW Isetta va apărea pe piața europeană deja în această primăvară.

Pentru prima dată, Microlino a devenit cunoscut acum trei ani, când producătorul a lansat primele imagini cu acesta. În 2016, primul prototip al mașinii a debutat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar acum a fost prezentat modelul la care mai este foarte puţin de lucru pentru fi produs în serie.

Lungimea totală maşinii compacte este de 2.435 mm, lățimea – 1.500 mm, înălţimea – 1.459 mm. Volumul portbagajului este egal cu 300 de litri, iar greutatea totală nu depăşeşte 450 de kg.

La fel ca BMW Isetta, partea frontală poate fi complet deschisă împreună cu volanul, aceasta fiind şi o uşă de acces la interiorul pentru doi pasaageri, cu volan integrat. În total există patru roţi, însă cele din spate sunt montate pe o punte cu un ecartament scurtat.

“Sub capotă” a fost montat un mic electromotor cu 20 de CP şi un set de acumulatori din litiu-fier-fosfat, cu o capacitate de 8 sau 14.4 kWh. Bateriile pot asigura o autonomie de 120 sau 215 km/h respectiv. De la 0 până la 50 km/h accelerează în cinci secunde, în timp ce viteza maximă nu poate depăşi 90 km/h.

Cel mai probabil modelul de serie va fi prezentat din nou în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Apropo, noul Microlino va fi produs garantat spre deosebire de produsele altor companii start up. Până în prezent compania care l-a făcut a primit aproximativ 4.600 de comenzi preliminare a câte 12.000 de euro (preţ de start). Mașina va fi asamblată de firma italiană Tazzari.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/