(video) Revoltător. Un bărbat din Chişinău, amendat pentru că a ocolit o groapă

A încercat să evite o groapă de pe carosabil şi s-a ales cu o amendă. I s-a întâmplat unui bărbat din Capitală, a cărui manevră a fost suprinsă de camerele de supraveghere. Şoferul spune că a încercat să le explice oamenilor legii că altfel riscă să-şi strice maşina, dar nu a fost înţeles, aşa că s-a adresat în judecată.

Incidentul a avut loc pe strada Bucureşti. Fiind pe banda a două, bărbatul a decis să ocolească groapa şi a intrat pe contrasens, pe acea bandă unde circulă transportul public. Totul a fost suprins de camerele video, aşa că ulterior el s-a trezit cu o amendă trimisă prin poştă. Trebuie să plătească 200 de lei, dar spune că nu o va face întrucât el nu se consideră vinovat.

Bărbatul mai spune că groapa cu pricina stă neatinsă de 5 luni şi aşa şi nimeni nu o mai repară. În plus, nu este el singurul care pică în această capcană. E suficient să stai un minut în acel loc, că observi cum majoritatea maşinilor, pentru a evita groapa, trec peste linia continuă, care de ceva vreme mai că nici nu se observă.

Potrivit oamenilor legii, şoferul nu ar fi trebuit să treacă peste linia continuă, ci să semnalizeze că vrea să vireze la dreapta, respectiv să aştepte până vreo maşină îi cedează trecerea şi apoi să-şi continue drumul. Totodată, dacă angajaţii direcţiei transport ar instala acolo un indicator care să semnalizeze un obstacol, atunci şoferii nu ar mai fi amendaţi. Cei de la Direcţia Transport nu au comentat deocamdată incidentul.

Sursa: ProTV

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/