(video) “Save” incredibil. Cum un pilot a evitat un accident după un derapaj la 90 de grade

Un pilot în vârstă de 26 de ani, participant la cursa anuală numită 6 Hours of Watkins Glen din seria IMSA, a reuşit într-un mod absolut uimitor să-şi salveze maşina de a fi transformată într-un morman de fiare.

Un filmuleţ care arată momentul în care acesta derapează la 90 de grade şi apoi revine din nou în poziţie dreaptă l-a publicat personal pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/gustavoyacaman/videos/10155644669043938/

Automobilul lui Gustavo Yacaman a derapat după ce s-a încercat depăşirea unor maşini din faţă care au încetinit. Pilotul a făcut o manevră uşoară spre stânga, însă prototipul sport s-a întors la 90 de grade. După câteva clipe de derapare laterală, Yacaman a reuşit să stabilizeze maşina şi chiar să continue cursa.

Competiţia 6 Hours of Watkins Glen se desfăşoară pe autodromul cu acelaşi nume din statul american New-York. Primul astfel de maraton a avut loc în anul 1948.

În istoria modernă a acestei curse, participanţii reuşesc să ajungă la circa 1.000 de km parcurşi timp de şase ore, lungimea unui tur fiind de 10.5 kilometri.

Vezi şi: (video) Accident teribil la 370 de km/h! Pilotul a supraviețuit

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/