(video) Scuderia Ferrari nu mai are nici o şansă? O nouă dublă câştigată de Mercedes-AMG în Spania

Lewis Hamilton este cel care a câştigat de această dată Marele Premiu al Spaniei, iar echipa Mercedes-AMG a reușit o nouă dublă, după ce colegul său, Valtteri Bottas, a pornit din pole position dar a terminat pe locul secund. Pe poziția a treia s-a clasat pilotul de la Red Bull, Max Verstappen.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Cursa a fost în mare parte una liniştită, fără careva momente spectaculoase. Singurul incident s-a întâmplat în turul 46 din 66, atunci când a avut loc un acroșaj între Lance Stroll (Racing Point) și Lando Norris (McLaren). Profitând de pătrunderea safety-car-ului pe circuit, Max Verstappen a atacat imediat după ieșirea acestuia și curățarea pistei. Max a câștigat lupta cu piloții Ferrari, Vettel și Leclerc, și nu a mai cedat locul 3 până la final.

Mercedes are un sezon din nou norocos și se află pe primul loc la constructori, cu 217 puncte, urmată de Ferrari cu 121 de puncte și de Red Bull cu 87. La piloți, Hamilton este deja lider detașat cu 112 puncte, urmat de colegul său Valtteri Bottas cu 105 puncte. Pe locul trei este Verstappen cu 66 de puncte, iar Vettel este al patrulea, cu 64 de puncte la activ.

Următoarea etapă din acest sezon al Formulei 1, a şasea, va avea loc în principatul Monaco, în weekendul 23-26 mai.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/