(video) Scuderia Toro Rosso şi-a prezentat monopostul STR14. Cu livrea veche, dar cu piloţi noi

Dacă anul trecut şi-au prezentat maşina printre ultimii, acum o fac printre primii. Cei din echipa Scuderia Toro Rosso de Formula 1 au dezvăluit monopostul pe care îl vor folosi în nou sezon competiţional.

Noutatea se numeşte STR14 şi foloseşte pentru al doilea sezon un motor Honda RA619H cu şase cilindri şi un volum de 1.6 litri.

Maşina pentru noul sezon a păstrat o livrea practic identică cu cea folosită în sezonul trecut, uşor fiind doar repoziţionate unele logouri, pe lângă altele ale unor noi sponsori.

Din punct de vedere aerodinamic, şi aici vedem o parte frontală simplificată, fiind acum cu 200 de mm mai lată și cu 20 mm mai înaltă. Aceasta a fost proiectată pentru a permite conducătorilor auto să se urmărească reciproc mai îndeaproape și de a crește posibilitatea de depăşire.

În mod similar, aripa din spate este cu 20 de mm mai înaltă şi cu 100 de mm mai lată, soluţie care va contribui la slipstreaming. Plăci de barjă mai mici, repoziționate, sunt de asemenea vizibile, dar reduse în înălțime cu 150 de mm și împinse înainte cu 100 de mm, pentru a îmbunătăți fluxul de aer de la aripa din față, făcându-le mai puțin disruptive aerodinamic.

Iată cum se aude motorul şi specificațiile lui STR14:

Pentru noul sezon, echipa a decis să-şi reînnoiască setul de piloţi. În competiţie îl vom vedea pe Alexander Albon (22 de ani), un pilot născut în Marea Britanie, fiul pilotului de curse Nigel Albon, dar şi pe rusul Daniil Kvyat în vârstă de 24 de ani, care deja se cunoaşte cu echipa cu sediul în Italia.

Iată cum arată şi noile lor căşti:

În sezonul din 2018, echipa Scuderia Toro Rosso a ocupat locul 9 în Clasamentul Constructorilor. Piloţii Pierre Gasly şi Brendon Hartley au ocupat locurile 15 şi 19 în Clasamentul Piloţilor, cu 29 şi doar 4 puncte câştigate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/