(video) Şi-a cumpărat un Corvette cu doar $3500! În ce stare este, având aproape 500000 de km parcurşi

Un american este fericit că a devenit proprietarul unui Chevrolet Corvette din cea de-a cincea generație, produs în anul 1998 şi care are un parcurs de practic jumătate de milion de kilometri. Partea cea mai interesantă este că l-a cumpărat cu doar 3.500 de dolari!

Vezi şi: (video) Tuning în Moldova. Iată cum a fost modificat un Chevrolet Corvette

Potrivit actualului proprietar al mașinii, îşi folosește noua achiziție pentru călătorii zilnice şi nu-i dă nici o bătaie de cap. Caroseria mașinii a fost complet revopsită în viaţa sa, au fost instalate alte faruri și are un motor reasamblat la 160.000 de kilometri.

Pe bara de protecţie are o crăpătură, o oglindă retrovizoare trebuie reparată, în habitaclu are o cotieră ruptă pe uşă şi nişte scaune aproape distruse. În schimb are jante de 20/21 de inci, anvelope care ies din bosaje şi un eşapament custom Borla.

Per general, după ce a reparat o scurgere la radiator, de celelalte aşa-zise defecte nu îi mai pasă.

Amintim că modelul sport Chevrolet Corvette C5 a fost produs în perioada anilor 1996-2004. Versiunea de bază a fost dotată cu un V8 de 5.7 litri care produce 345 CP, iar versiunea de top Z06 – 358 de CP. Mai târziu, propulsoarele au fost actualizate să producă 350 şi 405 CP respectiv. Cutia de viteze era una manuală cu şase trepte sau una automată, iar tracţiunea spate. Acceleraţia de pe loc şi până la 100 de km/h o poate realiza în mai puţin de cinci secunde.

Vezi şi: (foto) Premieră pentru Moldova. Un Chevrolet Corvette C7 Z06 a fost văzut prin Chişinău

Vezi şi: (video) Unui Moş Crăciun din Rusia i s-a stricat sania fără reni. Şoferul unui Corvette Z06 a decis să-l ajute

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/