in , ,

(video) SIAB 2018: Reportaj special – Primul contact cu noul Volkswagen Touareg!

Toţi jurnaliştii care au venit astăzi la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti au aşteptat să se întâmple asta! Noul Volkswagen Touareg a debutat în premieră europeană în capitala României, în această seară, la doar câteva ore de la premiera sa mondială organizată în oraşul Beijing.

SUV-ul german este reuşit! O spunem cu toată certitudinea, asta pentru că s-a lucrat la el de ceva vreme şi VW şi-a dat toată silinţa să-l facă bun, deosebit de toate celelalte modele ale concernului, dar şi să corespundă statutului de vârf de gamă.

Impresionează în primul rând prin designul exterior, care nu este unul extravagant, dar prin acea simplitate ştie să atragă oamenii din jur şi să-şi facă simţită prezenţa pe drumuri. La interior este o altă poveste, dominând confortul şi conectivitatea, asigurată în mare parte de un centru de comandă inteligent sub forma unui ecran masiv de 15 inci (ca la un laptop!).

Modelul poate fi deja precomandat şi nu vă rămâne decât să aflaţi din reportajul nostru cât costă în România.

Vezi neapărat: (video) Premieră mondială: Noua generaţie Volkswagen Touareg – toate detaliile

Nu uitaţi să vă abonaţi la canalul nostru de Youtube pentru a urmări cele mai noi test drive-uri şi reportaje, inclusiv de la SIAB!

Iti place articolul?